Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Film: Spring Uje spring

Livet blir sällan som man tänkt sig… Musikern Uje Brandelius, känd som frontfiguren i popbandet Doktor Kosmos, och hans familj spelar sig själva i en film som äger rum under ett par veckor i stockholmsförorten Bredäng. Hämtning på dagis varvas med jobb, musikskrivande, födelsedagsplanering, gymnastik, drömmar, handling och allt det där andra som hör vardagen till för en vanlig småbarnsfamilj. Men så ställs hela livet på ända, när Uje får reda på att han drabbats av Parkinsons.

Köp biljett (söndag klockan 19)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Borås Bio Röda kvarn

Tid: 2021-01-24 19.00
Plats: Borås Bio Röda Kvarn

Henrik Schyfferts långfilmsdebut är varm, rolig, empatisk, barnslig och realistisk. En humanistisk, popmusikalisk komedi om att hantera livets vändningar och den stora fråga som följer när allt ställs på sin spets: vad är det egentligen som är värt något? Vinnare av Publikens pris och Kritikerpriset på Göteborg Film Festival 2020. Visas i anslutning till Guldbaggegalan 2021.

Filmfakta

Regi: Henrik Schyffert
Medverkande: Uje Brandelius, Bixi Brandelius m fl
Land: Sverige
År: 2019
Censur: Från 7 år
Längd: 77 minuter
Biljetter: 80 kronor Köp biljett (söndag klockan 19)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Du kan även köpa biljett direkt i kassan. Öppnar 30 minuter före aktuell föreställning. Med reservation för slutsålt.

Trailer länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

L

Sociala medier

Facebook

Senast ändrad: 2020-11-12 13.04

Ändrad av:

Dela sidan: [2020-11-10] Film: Spring Uje spring

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol