Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Mukulat

En årligt återkommande tvåspråkig kulturfestival och workshopturné i Sverige för alla barn och föräldrar som vill ha en annorlunda upplevelse av finsk & sverigefinsk barnkultur. Festivalen äger rum i oktober varje år. Alla är välkomna och inträdet är gratis!

*Mukulat betyder knatte!

Lördagsbarn blir söndagsbarn! mukulat SÖNDAG 6 oktober Kl 11-15 på Kulturhuset

Kom till Mukulat, en fantastisk tvåspråkig barnkulturfestival för alla åldrar! Det blir sång, musik, föreställningar och olika workshops. Kl 12.00 och 13.30 spelas föreställningen ”Bära frukt”.

Lauantailapsista tulee sunnuntailapsia! mukulat SUNNUNTAINA 6. lokakuuta klo 11–15 Kulttuuritalolla

Mukulat – fantastinen kaksikielinen lasten kulttuurifestivaali kaikenikäisille. Ohjelmassa on laulua, musiikkia, esityksiä ja erilaisia työpajoja. Klo 12.00 ja 13.30 teatteriesitys ”Sadonkorjuu”.

Mukulat arrangeras av Kulturförvaltningen i samarbete med Finskt Förvaltningsområde Borås Stad och är en årligt återkommande aktivitet.

Läs hela programmetPDF
Se affischenPDF

Mukulat

Mukulat 6 oktober 11-15

Om Mukulat
Mukulat är en tvåspråkig arena för sverigefinsk barnkultur och är en del av projektet Suomeksi som drivs av Sverigefinska Riksförbundet aka RSKL.
Syftet med Mukulat är att skapa mötesplatser för svenska och finska familjer. Tanken är att publiken ska få ta del av roliga programpunkter, kladda, skaka rumpan och sjunga samtidigt som de på ett lekfullt sätt får bekanta dig med finska språket. Mukulat är en ambulerande verksamhet på följande orter: Borås, Eskilstuna, Göteborg, Haparanda, Stockholm, Karlskoga, Uppsala och Västerås.

p

Kontakt

Senast ändrad: 2019-09-24 16.09

Ändrad av:

Dela sidan: Mukulat

g q n C

p

Kontakt