Meny

Meny

Mukulat

En årligt återkommande tvåspråkig kulturfestival och workshopturné i Sverige för alla barn och föräldrar som vill ha en annorlunda upplevelse av finsk & sverigefinsk barnkultur. Festivalen äger rum i oktober varje år. Alla är välkomna och inträdet är gratis!

*Mukulat betyder knatte!

Mukulat

Mukulat 7 oktober 11-15

Mukulat + cirkus = sant

När: söndag 7 oktober klockan 11-15
Var: Kulturhuset i Borås

Dörrarna öppnas klockan 11 när cirkusdirektören Kristian Väliluoto hälsar välkommen! Sen följer flera roliga programpunkter som till exempel; var med och lös det spännande mysteriet, tillverka din egen käpphäst eller prova kläder och bli fotograferad. Dessutom visas familjeföreställningen ”Veeras kontor” på Stadsteaterns lilla scen.

Mukulat arrangeras av Kulturförvaltningen i samarbete med Finskt Förvaltningsområde Borås Stad och är en årligt återkommande aktivitet.

Läs hela programmetPDF
Se affischenPDF

Om Mukulat
Mukulat är en tvåspråkig arena för sverigefinsk barnkultur. Mukulat är en del av projektet Suomeksi och drivs av Sverigefinska Riksförbundet aka RSKL. Syftet med Mukulat är att skapa mötesplatser för svenska och finska familjer. Tanken är att publiken ska få ta del av roliga programpunkter, kladda, skaka rumpan och sjunga samtidigt som de på ett lekfullt sätt får bekanta dig med finska språket. Mukulat är en ambulerande verksamhet som funnits på följande orter: Borås, Eskilstuna, Göteborg, Haparanda, Stockholm, Karlskoga, Uppsala och Västerås.

p

Kontakt

Senast ändrad: 2018-09-21 14.39

Ändrad av:

Dela sidan: Mukulat

g q n C

p

Kontakt