Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Utbyten, volontärarbete, projektstöd och ledarskap

Här kan du som ung mellan 16-25 år få information om olika möjligheter till engagemang på fritiden. Hos oss kan du gå utbildningar i ledarskap, delta i internationella projekt, få tips och råd om CV-skrivande samt få möjlighet att starta upp egna projekt.

Läs intervjun om ESClänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som Ingeborg Löfgren, kommunikatör MUCF, gjort med Fritids- och folkhälsonämndens ordförande Ida Legnemark

Hur är det att arbeta som EVS volontär?

MUCF (Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor) har intervjuat tre av våra volontärer om deras upplevelser och erfarenheter. De tre är Chiaralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Danutelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Livalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Internationella utbyten

Ta möjligheten och ge dig ut i världen! Åk tillsammans med dina kompisar och träffa andra unga runt om i Europa eller jobba som volontär i ett annat land i upp till ett år. Vi ger dig tips och råd om internationella utbyten!öppnas i nytt fönster

Ungdomsledarutbildning

Vill du lära dig mer om ledarskap ska du gå vår ledarskapsutbildningöppnas i nytt fönster. Under en termin lär du dig mer om gruppteori, normkritik och barnkonventionen samtidigt som du får pröva metoder för att leda grupper tillsammans med andra unga.

Projektkontor

Kom och besök Projektkontoret i Norrbyhusetöppnas i nytt fönster för att få tips och råd om CV-skrivande, framtida jobb och utbildning samt coachning att starta upp ditt egna projekt.

Sök pengar

Missa inte att du som ung kan söka pengaröppnas i nytt fönster för att kunna förverkliga dina idéer. Vill du kanske göra en konsert, starta upp en volleyboll-träning eller annordna en schackturnering? Gör aktiviteterna möjliga genom att söka bidrag hos oss.

Senast ändrad: 2020-02-25 14.05

Ändrad av:

Dela sidan: Utbyten, volontärarbete, projektstöd och ledarskap

g q n C