Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Utbyten, volontärarbete, projektstöd och ledarskap

Här kan du som ung mellan 16-25 år få information om olika möjligheter till engagemang på fritiden. Hos oss kan du gå utbildningar i ledarskap, delta i internationella projekt, få tips och råd om CV-skrivande samt få möjlighet att starta upp egna projekt.

Läs intervjun om ESC (European Solidarity Corps)

Ingeborg Löfgren, kommunikatör MUCF, pratar med Ida Legnemark som var ordförande för Fritids- och folkhälsonämnden under perioden 2016-2020.
Intervjun med Ingeborg Löfgren Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hur är det att arbeta som ESC-volontär?

MUCF (Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor) har intervjuat tre av våra volontärer om deras upplevelser och erfarenheter. De tre är Chiara Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Danute Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Liva Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Internationella utbyten

Ta möjligheten och ge dig ut i världen! Åk tillsammans med dina kompisar och träffa andra unga runt om i Europa eller jobba som volontär i ett annat land i upp till ett år. Vi ger dig tips och råd om internationella utbyten! Öppnas i nytt fönster.

Ungdomsledarutbildning

Vill du lära dig mer om ledarskap ska du gå vår ledarskapsutbildning Öppnas i nytt fönster..
Under en termin lär du dig mer om gruppteori, normkritik och barnkonventionen samtidigt som du får pröva metoder för att leda grupper tillsammans med andra unga.

Projektkontor

Kom och besök Projektkontoret i Norrbyhuset Öppnas i nytt fönster. för att få tips och råd om CV-skrivande, framtida jobb och utbildning samt coachning att starta upp ditt egna projekt.

Sök pengar

Missa inte att du som ung kan söka pengar för att kunna förverkliga dina idéer. Vill du kanske göra en konsert, starta upp en volleyboll-träning eller anordna en schackturnering? Gör aktiviteterna möjliga genom att söka bidrag hos oss.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Utbyten, volontärarbete, projektstöd och ledarskap

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol