Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Film: Heltid

Med känslor och situationer hämtade från verkliga livet sveper ”Heltid” in dig i en ständig kamp mot vardagsklockan genom mästerligt iscensatt livspusseldramatik och enastående nerv.

Köp biljett Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Borås Bio Röda kvarn

Tid:
Plats: Borås Bio Röda Kvarn

Julie (Laure Calamy) är en ensamstående mamma som desperat försöker få ihop tillvaron med arbete och små barn. Bosatt i en förstad till Paris måste hon tågpendla till jobbet i stadens centrala delar. Om allt klaffar så hinner hon precis i tid och klarar med nöd och näppe av att hantera situationen. Samtidigt letar hon ny anställning och försöker desperat hitta tid för en intervju, jagar sin ex-make efter obetalt underhåll, söks av sin chef som har synpunkter på hur hon sköter sin tjänst, blir påhoppad av dagmamman som klagar på alltför sena hämtningar…och när hela Paris lamslås av strejk i kollektivtrafiken så rubbas Julies bräckliga balans totalt.

Filmfakta

Regi: Eric Gravel
Medverkande: Laure Calamy, Anne Suarez m fl
Land: Frankrike
År: 2021
Censur: Barntillåten
Längd: 88 minuter
Biljetter: 80 kronor Köp biljett Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Du kan även köpa biljett direkt i kassan. Öppnar 30 minuter före aktuell föreställning. Med reservation för slutsålt.

Trailer Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sociala medier

Facebook

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2022-10-11] Film: Heltid

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol