Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Film: The Old Oak

The Old Oak är den sista engelska puben i ett tidigare blomstrande litet gruvsamhälle som förvandlats till nedgångna kvarter där lokalbefolkningen går på knäna och sammanhållningen knakar i fogarna. När en buss full med syriska flyktingar anländer för att inkvarteras i området växer irritationen och missunnsamheten bland de boende. En av de nyanlända är fotografen Yara och tack vare hennes nyfikenhet lär hon känna ägaren till The Old Oak. En gränsöverskridande vänskap inleds, som kanske kan leda till ökad förståelse mellan de två utsatta grupperna av invandrade och infödda.

Köp biljett Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Borås Bio Röda kvarn

Tid:
Plats: Borås Bio Röda Kvarn

Ken Loach, den brittiska socialrealismens mästare, är tillbaka med vad han sagt är sin sista film: en hjärtknipande berättelse om solidaritet, sårbarhet och hopp i en miljö där de svagaste ställs mot varandra. Nominerad till Guldpalmen i Cannes.

Filmfakta

Regi: Ken Loach
Medverkande: Dave Turner, Ebla Mari m fl
Land: England/Frankrike/Belgien
År: 2023
Censur: Från 11 år
Längd: 113 minuter
Biljetter: 90 kronor Köp biljett Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Du kan även köpa biljett direkt i kassan. Öppnar 30 minuter före aktuell föreställning. Med reservation för slutsålt.

Trailer  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sociala medier

Facebook

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2023-12-15] Film: The Old Oak

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol