Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Film: Triangle of Sadness

En marxistisk amerikansk sjökapten (Woody Harrelson), en rysk kapitalist, fotomodeller, vapenhandlare, nyrika tech-miljardärer, troféfruar och en hårddrillad besättning som tvingas göra allt för att vara sina bortskämda överklasspassagerare till lags. Så ser den brokiga skaran ut på en lyxkryssning för superrika, där allt går snett efter att fartyget kapsejsat och de överlevande blir strandsatta på en närliggande ö. Plötsligt är alla ”naturliga” hierarkier kullkastade och privilegier som bortblåsta när hela gruppens värld vänds upp och ned i kampen för överlevnad.

Köp biljett Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Borås Bio Röda kvarn

Tid:
Plats: Borås Bio Röda Kvarn

Sveriges genialiske provokatör Ruben Östlund (”The Square”) är tillbaka med sin roligaste film hittills: en hyllad samhällssatir om klasskonflikter och inbördes roller som tar avstamp i modevärldens bisarra finrum, seglar vidare till den instagramvänliga tillvaron på en lyxyacht och avslutas på en skrämmande öde ö. Belönad med Guldpalmen i Cannes.

Filmfakta

Regi: Ruben Östlund
Medverkande: Charlbi Dean, Woody Harrelson m fl
Land: Sverige/Frankrike/England/Tyskland/Turkiet/Grekland
År: 2022
Censur: Från 11 år
Längd: 147 minuter
Biljetter: 80 kronor Köp biljett Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Du kan även köpa biljett direkt i kassan. Öppnar 30 minuter före aktuell föreställning. Med reservation för slutsålt.

Trailer Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sociala medier

Facebook

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2022-10-11] Film: Triangle of Sadness

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol