Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Klassiker x2: Änglagård (30-årsjubileum)

Colin Nutleys folkkära storsuccé är tillbaka på bio för att fira 30-årsjubileum! Återupplev den ömsinta skildringen av kulturkrockar i hjärtat av den svenska landsbygden med Jens Fischers fina foto och den iögonfallande skådespelarensemblen med oförglömliga rolltolkningar av Sven Wollter, Helena Bergström, Rikard Wolff, Ernst Günther, Reine Brynolfsson och Viveka Seldahl.

Visningen klockan 16 introduceras av Kulturchef Ida Burén som arbetade som rekvisitör på filminspelningen av "Änglagård".

Köp biljett Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Borås Bio Röda kvarn

Tid:
Plats: Borås Bio Röda Kvarn

Fanny (Helena Bergström) och Zac (Rikard Wolff) anländer från storstaden för att slå sig ner i ett gammalt familjegods mitt i en pittoresk landsbygdsidyll. Som två främmande fåglar, klädda i svarta skinnkläder, provocerar de flera tongivande personer i den traditionsbundna befolkningen. Det blir två världar som kolliderar i en liten by där tiden stått still men inget mer kommer bli sig likt.

Filmfakta

Regi: Colin Nutley
Medverkande: Helena Bergström, Rikard Wolff m fl
Land: Sverige/Danmark/Norge
År: 1992
Censur: Från 7 år
Längd: 127 minuter
Biljetter: 80 kronor Köp biljett Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Du kan även köpa biljett direkt i kassan. Öppnar 30 minuter före aktuell föreställning. Med reservation för slutsålt.

Sociala medier

Facebook

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2022-08-02] Klassiker x2: Änglagård (30-årsjubileum)

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol