Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Kulturbidrag och stipendium

Kultur har betydelse i människors liv. Kulturnämndens verksamheter arbetar var för sig eller tillsammans med andra. Genom ökad samverkan med det fria kulturlivet och föreningslivet får kulturen i Borås ett ännu starkare fäste för boråsarna. Alla ska ha möjlighet att delta i det breda kulturliv som Borås erbjuder. 

Kulturnämnden vill med sina bidrag främja allas möjligheter till kulturupplevelser, bildning och till att utveckla sina skapande förmågor.

Kulturnämnden vill med sitt stipendium ge möjlighet till vidareutbildning och fria studier inom olika konstnärliga och vetenskapliga områden. 

Smartbook - boknings- och bidragssystem

Smartbook hanterar bokningar, bidrag och föreningsadministration. Föreningar eller privatpersoner som vill söka bidrag ska göra detta i Smartbook. Ansökan görs via självservice längst ned på sidan eller på Smartbook. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Föreningar ska utse en person som får huvudbehörighet att registrera sin förening i systemet.

Bidrag från Kulturnämnden

Genom Kulturförvaltningen och Kulturnämnden kan både privatpersoner och föreningar söka olika former av bidrag för kulturverksamhet. De bidrag som kan sökas är:

Webbsidan med ett kugghjul, ikon.

Självservice

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Kulturbidrag och stipendium

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender