Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Månadstema April - Hela Sveriges friluftsdagftskompis

Varje månad under Friluftslivets år har tilldelats en speciell inriktning!

Månadstema för april är - Hela Sveriges friluftsdag

Naturvårdsverket och Svenskt Friluftsliv hade egentligen inte kunnat välja ett bättre år än just 2021, detta andra coronaår, som Friluftslivet år.

Mer än någonsin behöver vi alla komma ut i friska luften, i naturen. Här kan vi fortfarande mötas på ett säkert sätt.

Hela Sveriges friluftsdag fokuserar inte enbart på skolornas friluftsdagar utan också på att både företag och myndigheter också ska satsa på friluftsdagar för sin personal, och naturen är en perfekt plats för både återhämtning och teambuilding.

För dig som vill anordna en friluftsdag för ditt företag, så har projektet Friluftslivets år - Luften är fri tagit fram en handledning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med tips om hur du kan anordna en friluftsdag för företaget/myndigheten. Ytterligare ett tips för företagen är att anordna gående möten ute i något närbeläget friluftsområde.

Inom projektet Friluftslivets år - Luften är fri finns en egen portal för skolan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., där du kan hitta tips om friluftsdagar för skolor och förskolor.

Tips på naturområden, friluftsområden eller naturreservat att besöka vid en friluftsdag hittar på i Borås Friluftsguide.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Månadstema April - Hela Sveriges friluftsdagftskompis

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol