Meny

Meny

#TBT - Throwback Thursday

"Throwback Thursday" på Röda Kvarn är ett koncept där vi visar kult/klassiker av filmhistoriskt värde. Både filmer som är för evigt inskrivna i filmhistorien som mästerverk - men också de förbisedda, de missförstådda och de omvärderade. Gemensamt är att de med tidens gång fått en speciell plats i publikens hjärta.

Visningstider

Ett par utvalda torsdagar varje vår- och höstsäsong. Håll utkik här eller på facebook för information om kommande visningar.

Biljetter

Biljettpriset varierar. Du kan förköpa biljetter till våra föreställningar på nätet. Klicka på respektive film/föreställning eller gå in på www.bio.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och sök. Mer information kan du läsa här. Du kan även köpa din biljett direkt i kassan på Röda Kvarn.

Kommande Throwback Thursday-visning:

  • t 2019-10-31 19.00 Borås Bio Röda Kvarn

    Throwback Thursday: Friday the 13th (1980)
    ”Ki-ki-ki-ma-ma-ma”! Blodiga slasher-mord, anonyma psykopater och omotiverade nakenscener i en av tidernas mest inflytelserika tonårs-skräckisar, nu åter på bio! En julidag 1979 dök en helsidesannons upp i branschtidningen Variety, där Fredagen den 13:de såldes in som ”den läskigaste film som någonsin gjorts”. Sean S. Cunningham, som låg bakom annonsen, hade i själva verket ingen film – men lyckades med sitt PR-trick säkra finansieringen för det som skulle bli en gigantisk succéKöp biljett (torsdag 31/10 klockan 19) . länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterDu kan även köpa biljett direkt i kassan (Guldpusselbesökare kan endast få sin gratisbiljett i kassan). Med reservation för slutsålt. Borås Bio Röda kvarn


Senast ändrad: 2019-04-15 12.44

Ändrad av:

Dela sidan: #TBT - Throwback Thursday

g q n C