Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

#TBT - Throwback Thursday

"Throwback Thursday" på Röda Kvarn är ett koncept där vi visar kult/klassiker av filmhistoriskt värde. Både filmer som är för evigt inskrivna i filmhistorien som mästerverk - men också de förbisedda, de missförstådda och de omvärderade. Gemensamt är att de med tidens gång fått en speciell plats i publikens hjärta.

Visningstider

Ett par utvalda torsdagar varje vår- och höstsäsong. Håll utkik här eller på facebook för information om kommande visningar.

Biljetter

Biljettpriset varierar. Du kan förköpa biljetter till våra föreställningar på nätet. Klicka på respektive film/föreställning eller gå in på www.bio.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Du kan även köpa din biljett direkt i kassan på Röda Kvarn.

Kommande Throwback Thursday-visning:

  • t 2020-02-06 18.30 Borås Bio Röda Kvarn

    Throwback Thursday: Apocalypse Now - Final Cut
    ”I love the smell of napalm in the morning!”. Francis Ford Coppolas nyblivna 40-årsjubilar Apocalypse Now räknas till historiens absolut bästa krigsfilmer. För första gången visas den nu i sin slutgiltiga version, gjord exakt så som Coppola själv vill ha den, omklippt med nyrestaurerad bild och ljud. Ta chansen och se den överlägset bästa versionen av detta storartade mästerverk på det enda stället där upplevelsen är maximal – på bio!Köp biljett (torsdag 6/2 klockan 18:30) länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Du kan även köpa biljett direkt i kassan. Guldpusselbesökare kan endast få sin gratisbiljett i kassan. Med reservation för slutsålt. Borås Bio Röda kvarn


Senast ändrad: 2020-01-09 14.37

Ändrad av:

Dela sidan: #TBT - Throwback Thursday

g q n C