Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

#TBT - Throwback Thursday

"Throwback Thursday" på Röda Kvarn är ett koncept där vi visar kult/klassiker för alla som vill återuppleva sin favoritfilm på bio, eller kanske få uppleva den på bio för första gången. Både filmer som är för evigt inskrivna i filmhistorien som mästerverk - men också de förbisedda, de missförstådda och de omvärderade. Gemensamt är att de med tidens gång fått en speciell plats i publikens hjärta.

Visningstider

Ett par utvalda torsdagar varje vår- och höstsäsong. Håll utkik här eller på facebook för information om kommande visningar.

Biljetter

Biljettpriset varierar. Du kan förköpa biljetter till våra föreställningar på nätet. Klicka på respektive film/föreställning eller gå in på www.bio.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Du kan även köpa din biljett direkt i kassan på Röda Kvarn.

Kommande Throwback Thursday-visning:

  • t 2020-09-03 19.00 Borås Bio Röda Kvarn

    Throwback Thursday: The Goonies - Dödskallegänget (35-årsjubileum)
    Goonies never say die! Det legendariska 80-talsäventyret är tillbaka på bio för att fira 35-årsjubileum! Kom och återse Mikey, Chunk, Mouth, Data, Andy, Stef och Sloth i Steven Spielberg och Richard Donners gemensamma succéprojekt: en rungande familjematiné för alla med barnasinnet i behåll. Skattkartor, piratskepp, ung vänskap och vild fantasirikedom samsas med typiska 80-talsinslag som karikatyrartade italienska mafiosos och några av filmhistoriens sämsta fladdermus-effekter. Allt bidrar till den osvikliga charmen och tidlösa nostalgifesten i det närmast perfekta barnäventyret från Spielbergs guldålder: The Goonies – Dödskallegänget . Visas för första gången oklippt på bio i Sverige . Do the truffle shuffle! Köp biljett (torsdag 3/9 klockan 19:00) länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Du kan även köpa biljett direkt i kassan. Guldpusselbesökare kan endast få sin gratisbiljett i kassan. Med reservation för slutsålt. Specialvisning: 10-kuponger gäller ej. Borås Bio Röda kvarn


Senast ändrad: 2020-07-31 09.07

Ändrad av:

Dela sidan: #TBT - Throwback Thursday

g q n C