Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

#TBT - Throwback Thursday

"Throwback Thursday" på Röda Kvarn är ett koncept där vi visar kult/klassiker av filmhistoriskt värde. Både filmer som är för evigt inskrivna i filmhistorien som mästerverk - men också de förbisedda, de missförstådda och de omvärderade. Gemensamt är att de med tidens gång fått en speciell plats i publikens hjärta.

Visningstider

Ett par utvalda torsdagar varje vår- och höstsäsong. Håll utkik här eller på facebook för information om kommande visningar.

Biljetter

Biljettpriset varierar. Du kan förköpa biljetter till våra föreställningar på nätet. Klicka på respektive film/föreställning eller gå in på www.bio.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och sök. Mer information kan du läsa här. Du kan även köpa din biljett direkt i kassan på Röda Kvarn.

Kommande Throwback Thursday-visning:

  • t 2019-11-28 19.00 Borås Bio Röda Kvarn

    Throwback Thursday: The Matrix (20-årsjubileum)
    Scifi-vecka på Röda Kvarn! ”What is the Matrix?” Nu firar vi 20-årsjubileet av den moderna sciencefiction-klassikern ”The Matrix” med en engångsvisning på bio! När filmen hade premiär 1999 blev den omedelbart ett kultförklarat fenomen med sin intelligenta actionunderhållning och energi delvis hämtad ur millenniumskiftets teknikoro. Välj det röda pillret och följ med ner i kaninhålet på Röda Kvarn till en visuellt banbrytande värld av nyskapande specialeffekter, kampsportsinfluerad Hong Kong-action, tajta läderbrallor och snajdiga solbrillor. Och kom ihåg: ”There is no spoon.”Köp biljett (torsdag 28/11 klockan 19) .länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (specialvisning, 10-kuponger gäller ej). Du kan även köpa biljett direkt i kassan. Guldpusselbesökare kan endast få sin gratisbiljett i kassan. Med reservation för slutsålt. Borås Bio Röda kvarn


Senast ändrad: 2019-10-21 13.26

Ändrad av:

Dela sidan: #TBT - Throwback Thursday

g q n C