Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

#TBT - Throwback Thursday

Throwback Thursday på Röda Kvarn är vårt egna visningskoncept med kultfilm och klassiker för dig som vill återse sin favoritfilm på bio. Eller kanske har du sett den drösvis med gånger på VHS eller LaserDisc och vill få uppleva den på bio med likasinnade för första gången? Här visas både titlar som är för evigt inskrivna i filmhistorien som mästerverk men också de förbisedda, de missförstådda och de omvärderade. Gemensamt är att de med tidens gång fått en speciell plats i publikens hjärta och förtjänar att retro-hyllas med förnyad plats på biorepertoaren.

Visningstider

Ett antal utvalda torsdagar varje vår och höst. Håll utkik här eller på facebook för information om kommande visningar.

Biljetter

Biljettpriset varierar. Du kan förköpa biljetter till våra föreställningar på nätet. Klicka på respektive film/föreställning. Du kan även köpa din biljett direkt i kassan på Röda Kvarn (med reservation för slutsålt).

Kommande Throwback Thursday visning:

  • Tid:

    Throwback Thursday: The Terminator (1984)
    He’s back! Filmhistoriens hårdaste mördarrobot är tillbaka när sciencefiction-thrillern ”The Terminator” återvänder till bioduken. Den klassiska kultfilmen från 1984 blev det stora genombrottet för blockbuster-regissören James Cameron (”Titanic”, ”Aliens”, ”Avatar”) och cementerade Arnold Schwarzenegger som 80-talets största (i dubbel bemärkelse!) actionstjärna. Kom till Röda Kvarn och (åter)upplev den tajt berättade, mörkt dystopiska och skräckfilmsliknande tidsresan med Schwarzenegger i den ikoniska rollen som känslolös cyborg och Linda Hamilton som hans tilltänkta offer som framtida mor åt motståndsrörelsens ledare. ”You’re terminated, f%&ker!” Köp biljett Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Borås Bio Röda kvarn


Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: #TBT - Throwback Thursday

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender