Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Utställningsytor och entréutställningar

I och omkring Kulturhuset finns flera olika utställningsytor som regelbundet andä'nds för olika mindre utställningar. Ytorna kan även användas av privatpersoner eller föreningar utan kostnad om det har en kulturell anknytning.

Entréutställningar

Nästan varje månad finns det en utställning i övre entrén - kom förbi och se vad som visas!

I Kulturhuset finns flera ytor som kan användas för mindre utställningar av olika slag som har en kulturell anknytning. Ytorna för olika utställningr är den övre foajén vid ingången, ytan på mellanplan eller i nedre foajén. I den nedre delen av Kultuhuset finns en videovägg som visar informaton eller utställningsmaterial.

Boka utställningsyta i Kulturhuset

I Kulturhuset finns flera ytor för utställningar - helt utan kostnad!
Ytorna kan bokas av både privatpersoner och organisationer som är politiskt och religiöst obundna. Utställningen eller arrangemanget ska ha en anknytning till Kulturen i Borås för att berika boråsarnas liv med kultur i alla dess former.

Som utställare eller arrangör ansvarar du själv för ditt genomförande och ditt material.
Du kan få viss hjälp med att informera och kan låna skärmar för din utställning. En utställning visas vanligtvis under 3-4 veckor, ett arrangemang kan vara vid ett eller flera tillfällen.

Vill du boka? Kontakta oss om ni vill boka någon av utställningsytorna och beskriv vad ni vill använda ytan till.

Utomhusutställning - Utblick

Utblick är en utställningsplats utanför Kulturhuset som alltid är öppen, 24 timmar om dygnet. Under året presenteras olika utställningar vars syfte är att väcka känslor, engagemang och ge kunskap. Att öppna en dörr till en annan verklighet eller ge en inblick i en annan del av världen.

Utblick

bild på en utställning i övre foajen i Kulturhuset
Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Utställningsytor och entréutställningar

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

 • En dansgrupp på fem personer som dansar Publicerad

  Bli kommunkoreograf i Borås

  Är du koreograf eller danskonstnär? Borås Stad söker nu en eller flera kommunkoreografer, gärna från den samtida street-genren. Projektet genomförs i samverkan ...
 • Ett tänt ljus. Publicerad

  Så uppmärksammas Förintelsens minnesdag i Borås

  Den 27 januari är det den internationella minnesdagen för Förintelsens offer. Då hedras minnet av förintelsens offer med en ljuständningsceremoni på PA Halls te...
 • Ett reflexband på en arm Publicerad

  Hur väl syns du i mörkret?

  Det kan vara svårt att veta hur bra du syns, även om du bär reflexer från topp till tå. Det är viktigt att välja rätt typ av reflex och veta hur du använder den...
Ikon: Kalender

Kalender