Meny

Meny

Utlysning - Konstnärlig gestaltning

Borås söker konstnärer till 4 gestaltningsuppdrag

I samband med om- och tillbyggnation av tre skolor och en förskola, söker Borås kommun konstnärer för konstnärlig gestaltning vid Sjömarkenskolan, Byttorpskolan, Norrbyskolan och Vildmarkens förskola.

Med mer än 110 000 invånare är Borås landets trettonde största kommun. Förutom centralorten Borås finns det 20 tätorter i kommunen.

Borås kommun kommer att genom Kulturnämnden upphandla konst till Sjömarkenskolan, Byttorpskolan, Norrbyskolan och Vildmarkens förskola.

Konsten skall bidra till en visuellt estetisk miljö och få en identitetsskapande roll för byggnaden och dess verksamhet som kunskapsinstitution. Genom byggnadens karaktär och funktioner vill kommunen skapa en varm och välkomnande miljö där människans lärande samt barn och ungdomar sätts i centrum. Stor vikt läggs vid att den konstnärliga gestaltningen ska locka till kreativitet och fantasi. Utförande ska göras i hållbara material som är anpassade till barns och ungdomars upptäckarlust, rörelsemönster och lek. Vid bedömningen läggs dessutom vikt vid säkerhet.


Ansök sker genom Visma TendSign.länk till annan webbplats

p

Kontakt

Senast ändrad: 2018-11-12 15.22

Ändrad av:

Dela sidan: Utlysning - Konstnärlig gestaltning

g q n C

p

Kontakt