Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Pussel kulturkort

Pussel är ett kulturkort där du samlar pusselbitar genom att gå på kultur i Borås. Pussel samlar också de bästa kulturaktiviteterna från de organisationer som erbjuder Pussel.

När du gör någon aktivitet får du en pusselbit som du klistrar in i ett pusselkort. När du samlat två pusselbitar får du en guldpusselbit och kan hämta ut en gratis biljett till exklusiva Guldpusselkvällar. Känner du inte för att pussla så kan du köpa din biljett med vanliga pengar också. Pussel kostar inget extra och gäller för dig över 13 år.

Hur får jag en pusselbit?

Enkelt! här är exempel på vad du kan göra för att få en pusselbit:

 • delta i ett online-event
 • låna en bok på Stadsbiblioteket
 • se en pjäs på Stadsteatern eller en film på Röda Kvarn
 • besök Borås konstmuseum, Textilmuseet eller Borås museum
 • gå en kurs på Kulturskolan
 • gå på event på Brygghuset
 • delta i nåt av allt som händer på Tåget, Hemgården, eller Regionteater Väst
 • delta i en studiecirkel på Studieförbundet Vuxenskolan, Medborgarskolan eller Folkuniversitetet
animering av pussel

Kommande evenemang och aktiviteter för kulturpusslare:

 • t Borås Bio Röda Kvarn

  Throwback Thursday: Nosferatu (med levande musik!)
  Som uppvärmning inför att Dracula kastar sin fasansfulla skugga över Borås Stadsteaters stora scen är en klassisk blodsugare tillbaka på bio! ”Nosferatu” från 1922 är den första (inofficiella) filmatiseringen på Bram Stokers roman och anses både vara en av de främsta Dracula-berättelser som gjorts och en av de bästa skräckfilmerna någonsin. Sagan om den ensamma, blodsugande greven får liv i F.W. Murnaus expressionistiska mästerverk som använder skuggor och dekor på ett rasande skickligt sätt för att spegla rollfigurernas känslor och förmedla berättelsens atmosfär. Filmen var ursprungligen totalförbjuden i Sverige men nu kan du njuta av detta tidlösa mästerverk på bio i originalversion.Extra! Filmvisningen arrangeras med levande pianomusik av Staffan Biörklund-Jullander som improviserar fram tonerna utifrån det som sker på vita duken. Ett unikt engångstillfälle att uppleva denna superklassiker på ett helt nytt sätt.Köp biljett (torsdag 9/9 klockan 19) [BILJETTER SLÄPPS I AUGUSTI] Borås Bio Röda kvarn


   

L

Sociala medier

Facebook

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Pussel kulturkort

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol