Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Tillgänglighetsanpassning Kolbränningen

Tillgänglighetsanpassningen av elljusspåret/promenadslingan runt sjön Kolbränningen (också kallad Byttorpssjön) är i det närmaste klar. Spåret har tillgänglighetsanpassats genom att göra två nya sträckningar för att undvika för mycket kupering längs spåret.

Det som återstår är att lägga på nytt underlag på en sträcka norr om sjön där det idag sticker upp en del vassa stenar. Samtliga bänkar runt sjön kommer att renoveras, vi kommer också att sätta upp ytterligare några bänkar med ryggstöd.

Tillgänglighetsanpassningarna runt Kolbränningen har uppförts med stöd från Naturvårdsverkets Lokala naturvårdssatsning.

Foto på tillgänglighetsanpassad elljusspår runt sjön Kolbränningen

Senast ändrad: 2020-08-19 14.04

Ändrad av:

Dela sidan: Tillgänglighetsanpassning Kolbränningen

g q n C
Ikon: tidning

Nyheter – uppleva och göra

 • Mitt-S-samverkan presenterar budgeten.

  Publicerad den

  Budgetförslag i en tuff tid

  En budget präglad av pandemin, men med satsningar på bland annat utbildning, äldreomsorg och folkhälsa. Det är det budgetförslag för 2021 som Mitt-S-samverkan presenterar idag.
 • Man har skrivit "Tack för att du cyklar" på cykelbanor i Borås. 

  Publicerad den

  Fler tycker att Borås är en bra cykelkommun

  I slutet av sommaren uppmanade Borås Stad cyklister att svara på Cykelfrämjandets enkät Cyklistvelometern 2020 som mäter hur cyklister upplever kommunen utifrån ett cykelperspektiv. Det är andra gånge...
 • En person som cyklar på vintern.

  Publicerad den

  Bli vintercyklist!

  Klimatet, hälsan, pandemin. Det har aldrig funnits så många anledningar till att cykla som det gör nu. Snart väntar vintern, men det behöver inte betyda att cykeln ska åka in i förrådet. Med vinterdäc...
Ikon: Kalender

Kalender