Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp
Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Tyck till om ny kulturplattform

Inom Kulturförvaltningen pågår ett arbete att ta fram ett nytt dokument som beskriver kulturen i Borås med alla dess verksamheter och utövare. Syftet är att skapa en övergripande bild av kulturen i Borås idag och vad vi vill vara på längre sikt. Målet är att ta fram ett dokument som ger en övergripande bild av "Kulturen i Borås" på 5-10 års sikt och ett arbete med olika fokusområden.

Hur kan vi arbeta för att erbjuda en bred och intressant kultur?

Även du som privatperson får givetvis dela med dig av dina synpunkter, tankar och ideer kring Kulturen i Borås. Dina synpunkter är viktiga och kommer bli en del av arbetet framåt.
Fyll gärna i formuläret nedan, du kan vara anonym eller fylla i ditt namn. (personuppgifterna sparas inte)

Syfte

 • Ge en övergripande målbild för kulturen i Borås
 • Skapa en plattform för kulturen i Borås på 5-10 års sikt
 • Kunna lyfta fram kulturområden/arenor – fokusområden

Arbetet startade tillsammans med Kulturförvaltningens olika verksamheter; Kulturskolan, Stadsteatern, Biblioteken och Museerna där presentationer och workshops har hållits för att skapa delaktighet och för att få in synpunkter och ideer.

Genom två dialogmöten med det lokala kulturlivet den 2 april och den 16 april skapar vi delaktigehet för att tillsammans skapa en bild av kulturen i Borås. Arbetet sker enligt samma metod som med Kulturförvaltningens verksamheter.


Skriv gärna vad du tycker är bra, vad som kan förbättras och om du saknar något.Ikon: pratbubblor

Kontakt

Senast ändrad: 2019-08-12 16.15

Ändrad av:

Dela sidan: Tyck till om ny kulturplattform

g q n C
Ikon: tidning

Nyheter – uppleva och göra

 • Mitt-S-samverkan presenterar budgeten.

  Publicerad den

  Budgetförslag i en tuff tid

  En budget präglad av pandemin, men med satsningar på bland annat utbildning, äldreomsorg och folkhälsa. Det är det budgetförslag för 2021 som Mitt-S-samverkan presenterar idag.
 • Man har skrivit "Tack för att du cyklar" på cykelbanor i Borås. 

  Publicerad den

  Fler tycker att Borås är en bra cykelkommun

  I slutet av sommaren uppmanade Borås Stad cyklister att svara på Cykelfrämjandets enkät Cyklistvelometern 2020 som mäter hur cyklister upplever kommunen utifrån ett cykelperspektiv. Det är andra gånge...
 • En person som cyklar på vintern.

  Publicerad den

  Bli vintercyklist!

  Klimatet, hälsan, pandemin. Det har aldrig funnits så många anledningar till att cykla som det gör nu. Snart väntar vintern, men det behöver inte betyda att cykeln ska åka in i förrådet. Med vinterdäc...
Ikon: Kalender

Kalender