Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Tyck till om populärmusik i Borås

Musikutredning 2019

Under 2019 genomför kulturförvaltningen en utredning av populärmusiken i Borås och bjöd in till en forumserie om populärmusiken i Borås. Tanken var att dela perspektiv, idéer och visioner kring musiklivet i Borås och samtidigt stämma av utredningens inriktning, innehåll och utveckling. Du får gärna delta i diskussionen om Borås förutsättningar för populärmusik. Datum för träffarna under 2019 var 11 mars, 14 maj och 8 oktober.

En viktig del i utredningen kommer vara att kartlägga scener, aktörer, studios, genres och andra resurser som finns i staden. Ta dig gärna tiden att fylla i enkäten så en sammanställning kan göras av de resurser som finns på musikområdet. Vidarebefordra även gärna länken till enkäten till fler engagerade eller aktiva på musikområdet. Ju fler som bidrar, desto bättre bild av stadens musikliv!

Enkät Musikutredninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Frågor? Kontakta Emma Gerdien, kultursekreterare på emma.gerdien@boras.se eller telefon 033-35 70 42

Tidigare musikforum - 8 oktober

För vem: Alla som är engagerade, verksamma i eller är intresserade av Borås musikliv. Vid årets tredje Musikforum presenteras några utblickar till andra städer i Sverige och exempel på vilka verksamheter som finns där. Bland annat berättar vi om Scenit och Live at Heart .

Christian Trollvik från Studiefrämjandet Väst, berättade om arrangörernas förutsättningar som ska bli ett underlag för Västra Götalandsregionen och vad arbetet ska resultera i. Jennie Vilhelmsson, enhetschef på Kultur i Väst, och Dag Rosenqvist från Producentbyrån berättade om Music Moves, Europakommissionen stöd för kreativa näringar. Nina Vilnegård på Koncernavdelning Kultur på Västra Götalandsregionen berättade om de regionala medlen som finns att söka.

Senast ändrad: 2020-03-04 17.07

Ändrad av:

Dela sidan: Tyck till om populärmusik i Borås

g q n C