Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Tyck till om populärmusik i Borås

Med anledning av uppdraget Musikutredning 2019 bjuder Kulturförvaltningen in till en forumserie om populärmusiken i Borås. Tanken med forumträffarna är att dela perspektiv, idéer och visioner kring musiklivet i Borås. Samtidigt stämmer vi av utredningens inriktning, innehåll och utveckling.

Preliminär plan är att träffas fyra gånger under året för att samla in och följa upp materialet i utredningen och för att gemensamt diskutera musiklivet i Borås.Vill du vara med? Du får gärna delta i diskussionen om Borås förutsättningar för populärmusik. Datum för träffar våren 2019 är 11 mars och 14 maj.

Inbjudan till Musikforum - Tisdag den 8 oktober kl 18-20, Brygghuset, Bryggaregatan 14 Borås

För vem: Alla som är engagerade, verksamma i eller är intresserade av Borås musikliv.

Vid årets tredje Musikforum presenteras några utblickar till andra städer i Sverige och exempel på vilka verksamheter som finns där. Bland annat berättar vi om Scenit och Live at Heart .

Träffa Christian Trollvik från Studiefrämjandet Väst, som berättar om arrangörernas förutsättningar som ska bli ett underlag för Västra Götalandsregionen och vad arbetet ska resultera i.

Jennie Vilhelmsson, enhetschef på Kultur i Väst, och Dag Rosenqvist från Producentbyrån berättar om Music Moves, Europakommissionen stöd för kreativa näringar. Nina Vilnegård på Koncernavdelning Kultur på Västra Götalandsregionen berättar om de regionala medlen som finns att söka.

Som avslutning håller vi en öppen dialog kring reflektioner av materialet samt vilka liknande - eller annorlunda - strukturer som finns i Borås idag.

Anmäl dig nu!

Vill du veta mer om uppdraget? Se Kulturnämndens protokollsutdrag länk till annan webbplatsMusikforum 11 mars MinnesanteckningarPDF

Kontakta Emma Gerdien, kultursekreterare unga och kulturbidrag på emma.gerdien@boras.se eller 033-357042

Senast ändrad: 2019-09-30 15.49

Ändrad av:

Dela sidan: Tyck till om populärmusik i Borås

g q n C