Meny

Meny

Hässlehus fritidsgård

Hässlehus fritidsgård är en mötesplats för dig som är 13-18 år. Du hittar oss vid torget på Hässlehuset, granne med biblioteket. Kom till oss för att träffa kompisar, ta en fika, vara med i någon av våra grupper. Vi vill att du som besökare ska vara aktiv i vad som händer hos oss, därför hjälper vi gärna till om du vill skapa en egen förening eller har någon annan idé som du vill förverkliga hos oss.

Vi har till exempel: dansgrupper, DJ-verksamhet, kill- och tjejgrupper och fiskeklubb. Gruppverksamheten leds av äldre ungdomar, våra så kallade ungdomsledare. På fritidsgården jobbar vi mycket med delaktighet, inflytande och empowerment.

Cinema Paradiso

Vår egen biograföppnas i nytt fönster som du också kan boka för egna filmvisningar

Internationellt arbete

På Hässlehus jobbar vi med internationellt ungdomsarbeteöppnas i nytt fönster - vi anordnar utbyten och tar emot europeiska volontärer som jobbar i vår verksamhet. Just nu finns Larisa från Ukraina och Sebastiano från Italien hos oss på fritidsgården och mötesplatsen.

In english

Find information about our youth club and activities in englishöppnas i nytt fönster.

Sök projektpeng!

Hos oss kan du söka pengaröppnas i nytt fönster till att genomföra egna aktiviteter för dig och andra unga i området. Kom in så berättar vi mer!

p

Kontakt

Senast ändrad: 2018-09-28 10.28

Ändrad av:

Dela sidan: Hässlehus fritidsgård

g q n C

p

Kontakt