Meny

Meny

Öppen ungdomsverksamhet Hestra

Vi är en mötesplats i första hand för er mellan 10-18 år. Vi har öppet på eftermiddagar och kvällar i Hestra Midgårdsskolan. Vi som jobbar på Hestra arbetar med delaktighet och inflytande vilket betyder att det är era tankar och idéer som styr vad som händer. När ni har en idé om vad ni vill göra så berättar ni det för personalen och så hjälps vi åt att verkställa det hela.

Våra lokaler

Här är våra olika lokaleröppnas i nytt fönster och vad du kan hitta på hos oss. Visste du till exempel att vi har ett projektrum, en studio och ett skapande-rum? Bara fantasin sätter gränser!

Sociala medier

Följ oss gärna på facebooklänk till annan webbplats, instagramlänk till annan webbplats och snapschat (ungdomsverksamhethestra) för att få uppdaterad information om vad som händer varje vecka.

Ungdomsutbyten

Hos oss kan du komma för att planera ett internationellt ungdomsutbyteöppnas i nytt fönster, vilket betyder att en grupp unga hälsar på en ungdomsgrupp i ett annat europeiskt land. Kom in så berättar vi mer!

Sök projektpeng!

Hos oss kan du söka pengaröppnas i nytt fönster till att genomföra egna aktiviteter för dig och andra unga i området. Kom in så berättar vi mer!

p

Kontakt

Senast ändrad: 2018-09-28 10.08

Ändrad av:

Dela sidan: Öppen ungdomsverksamhet Hestra

g q n C

p

Kontakt