Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Verksamheter i huset

Mötesplats Kristineberg är ett aktivitetshus för alla åldrar. I huset finns flera olika verksamheter, men vi arbetar också tillsammans för att erbjuda gemensamma aktiviteter.

Öppna förskolan Kristinebergöppnas i nytt fönster
På öppna förskolan kan du träffa barn, föräldrar och andra vuxna. Du som kommer deltar i verksamheten och ansvarar själv för ditt eller dina barn. Verksamheten riktar sig till föräldrar och barn mellan 0-6 år och är en mötesplats med utrymme för gemenskap och samtal. Du kan komma när du vill under våra öppettider. Vi tar ingen anmälan och ingen avgift.

Kristinebergs biblioteklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Kristinebergs bibliotek hittar du förutom böcker även CD-böcker och DVD-filmer för vuxna och barn. Vi har även tillgång till flera dagstidningar, tidskrifter och trådlöst Internet. När vi anordnar temaresor är det till oss du anmäler ditt deltagare. Vi erbjuder även självservering av enklare fika.

Kristinebergs fritidsgårdöppnas i nytt fönster
Den öppna ungdomsverksamheten vänder sig i första hand till dig som är 10 till 18 år. Vi har stora lokaler för både lek, fysiskt aktivitet och kreativt skapande samt ett mysigt café. Kom hit för att träffa kompisar, vara med på aktivteter eller träffa nya människor!

Mötesplatsen för seniorerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
På mötesplatsen för seniorer kan du få social samvaro, upplevelser, stimulerande aktiviteter och förhoppningsvis nya vänner. Verksamheten utformas tillsammans med besökarna. Kom gärna med förslag på vad du vill se i programmet. Mötesplatsen för seniorer ger månatligen ut ett eget program med aktiviteter som går att hämta på mötesplatsen eller på boras.se. Lokalerna är fullt tillgängliga med både rollator och rullstol. I samband med aktiviteter finns det möjlighet att köpa fika till självkostnadspris.

Du som besökare är själv med och utformar verksamheten tillsammans med personal och andra besökare. Du kan även vara med i våra gruppverksamheter, varför inte starta en resegrupp, dansgrupp eller ett band?


Ikon: pratbubblor

Kontakt

Senast ändrad: 2019-10-15 10.41

Ändrad av:

Dela sidan: Verksamheter i huset

g q n C