Meny

Meny

Vad vi kan hjälpa till med

På Norrbyhuset hjälper vi till med det mesta, även om vi inte kan allt själva så kan vi alltid hjälpa till med att hitta den person eller myndighet som du behöver ha kontakt med. Fråga oss så gör vi ett försök!

Medborgarservice
Måndag - fredag
Behöver du fylla i blanketter eller kontakta någon myndighet? Vi kan hjälpa dig med det mesta och om vi inte kan själva försöker vi hitta kontakt med någon som kan hjälpa dig vidare. Vi erbjuder medborgarservice varje dag.  

Låna en lokal
Du kan boka vårt konferensrum och även andra delar av huset för möten och aktiviteter. Vi kan även erbjuda fika om ni vill ha det.

På Billdalsgatan 12 finns också Hyresgästföreningens lokal som går att boka via oss. Kravet för att få låna den är att du hyr en lägenhet från AB Bostäder, har hemförsäkring och lämnar 500 kr i deposition. Lokalen lånas endast ut på helger.

Datorer och trådlöst nätverk
Om du har ett bibliotekskort i Borås stad och en fyrsiffrig pin-kod kan du boka våra datorer. Har du inget kort kan du ta med legitimation så fixar vi ett. Vi har även trådlöst nätverk som du också loggar in på via ditt lånekort.  

Scanna, faxa, kopiera och skriva ut
Vi hjälper dig gärna med att scanna, faxa, kopiera eller skriva ut dokument. Utskrifter och kopior kostar 3 kr för A4. Scanning är kostnadsfritt.

Fiskekort
Vi säljer fiskekort, med det får du fiska i Kolbränningen, Stora och Lilla Hässleholms- sjön, Hultasjön och Södra Kypesjön. Pris dagkort: barn 25 kronor, vuxna 40 kronor.

p

Kontakt

Senast ändrad: 2019-01-28 11.13

Ändrad av:

Dela sidan: Vad vi kan hjälpa till med

g q n C

p

Kontakt