Meny

Meny

E-träffpunkt

E-träffpunkten erbjuder en playkanal, informationsfilmer, möten och deltagande i olika cirklar och utbildningar, kurser samt teknikcaféer.

En del av våra evenemang kan ni följa direkt eller i efterhand på https://www.facebook.com/traffpunktsimonsland/länk till annan webbplats där vi erbjuder föreläsningar, underhållningar och aktiviteter.

Lena Matthijs
Intressant föreläsning om polisens uppdrag idag och i framtiden. Lena berättade om ett samhälle i ständig förändring, där nya utmaningar kräver nya metoder och om hur polisen kommer att hantera detta.

De Fenders

Denna duo består av två glada män som strålade samman 1997. De spelar dansmusik med rötter från det ljuva 60-talet. Dansmusik när den är som bäst helt enkelt!

Nino Ferrez

Vill du följa med på en musikalisk resa till Andernas berg och Amazonas djungler? Nino tolkar älskade klassiker ur vår moderna låtskatt med en mångfald av instrument från Latinamerika och världen. Hans specialitet är de indianska flöjterna, panflöjt och kena.

           Gunnar Karlberg

Gunnar Karlberg med sin gitarr framför låtar från 50 och 60 -talet av bl.a. Jim Reeves, Johnny Cash och Elvis Presley. Gunnar bjuder även på svenska sånger och visor. Är han på rätt humör framför han gärna några irländska sånger också.
Filosofin är: Alltid passar något någon.

Seppo Rapinoja
Natur och undervattensfotografen Seppo Rapinoja bjuder oss på en fängslande föreläsning om Galapagos djurliv…Marie Arturén och Göran Åhlfeldt
7-härads okrönta allsångsdrottning Marie Arturén återvänder till Träffpunkt Simonsland och bjuder på en bred och underhållande allsångsrepertoar tillsammans med Göran Åhlfeldt. Ha halstabletterna redo!


p

Kontakt

Senast ändrad: 2019-05-16 13.11

Ändrad av:

Dela sidan: E-träffpunkt

g q n C

p

Kontakt