Meny

Meny

E-träffpunkt

E-träffpunkten erbjuder en playkanallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, informationsfilmer, möten och deltagande i olika cirklar och utbildningar, kurser samt teknikcaféer.

En del av våra evenemang kan ni följa direkt eller i efterhand på https://www.facebook.com/traffpunktsimonsland/länk till annan webbplats där vi erbjuder föreläsningar, underhållningar och aktiviteter.

Seppo Rapinoja
Natur och undervattensfotografen Seppo Rapinoja bjuder oss på en fängslande föreläsning om Galapagos djurliv…Marie Arturén och Göran Åhlfeldt
7-härads okrönta allsångsdrottning Marie Arturén återvänder till Träffpunkt Simonsland och bjuder på en bred och underhållande allsångsrepertoar tillsammans med Göran Åhlfeldt. Ha halstabletterna redo!


Henrik Strömberg
Henrik som spelar med allas vårt favoritband Scotts, underhöll oss med gitarr och sång. Med en stor del av svenska dansbandsskatt under en svängig timme.           Clara Dahlquist
Hur mycket av din lycka kan du påverka själv? Clara coachar individer mot förändring och har en examen i kognitiv neurovetenskap och positiv psykologi. Clara talar om olika typer av välbefinnande och varför det är viktigt att vi upplever positiva känslor.

Pelle Larsson
Trubaduren �Pelle� spelar gitarr och bjuder på en pikant blandning av allsång, dansband och gammeldans. Tänk 7-härads svar på Lasse Berghagen! En och annan drålig Göeborgsvits utlovas också.

To Däää!
To Däää, spelar så hela taket lyfter!

Lena Matthijs
Intressant föreläsning om polisens uppdrag idag och i framtiden. Lena berättade om ett samhälle i ständig förändring, där nya utmaningar kräver nya metoder och om hur polisen kommer att hantera detta.Your browser does not support iframes.Your browser does not support iframes.

Sign Up
Sign Up spelade rock, pop och schlager tillsammans med oss och tecknad AKK (Alternativ och Kompletterande Kommunikation).

p

Kontakt

Senast ändrad: 2019-01-08 09.39

Ändrad av:

Dela sidan: E-träffpunkt

g q n C

p

Kontakt