Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

E-träffpunkt

E-träffpunkten erbjuder en playkanal, informationsfilmer, möten och deltagande i olika cirklar och utbildningar, kurser samt teknikcaféer.

En del av våra evenemang kan ni följa direkt eller i efterhand på https://www.facebook.com/traffpunktsimonsland/länk till annan webbplats där vi erbjuder föreläsningar, underhållningar och aktiviteter.

Lena Matthijs
Intressant föreläsning om polisens uppdrag idag och i framtiden. Lena berättade om ett samhälle i ständig förändring, där nya utmaningar kräver nya metoder och om hur polisen kommer att hantera detta.

Ehrling (Elvis) Lundberg
Vår tids svar på Elvis Presley bjuder på svängiga hits från både 1950- 60- och 70-talet på både svenska och engelska. Kanske någon egen låt om ”feelingen” uppstår. Ta med brylcrémen!

Sofie Jönsson
Sofie med ackompanjemang bjöd på pop och soul i en blandning som genomsyras av tro, hopp och kärlek.

           Gunnar Karlberg
Med sin gitarr framför han låtar från 50 och 60 -talet av bland annat Jim Reeves, Johnny Cash och Elvis Presley. Gunnar bjuder även på svenska sånger och visor. Är han på rätt humör framför han gärna några irländska sånger också.
Filosofin är: Alltid passar något någon.

Seppo Rapinoja
Natur och undervattensfotografen Seppo Rapinoja bjuder oss på en fängslande föreläsning om Galapagos djurliv…Marie Arturén och Göran Åhlfeldt
7-härads okrönta allsångsdrottning Marie Arturén återvänder till Träffpunkt Simonsland och bjuder på en bred och underhållande allsångsrepertoar tillsammans med Göran Åhlfeldt. Ha halstabletterna redo!


Ikon: pratbubblor

Kontakt

Senast ändrad: 2019-12-04 08.37

Ändrad av:

Dela sidan: E-träffpunkt

g q n C