Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Skicka in material till kalendern

Här kan alla som anordnar offentliga aktiviteter eller event på Träffpunkt Simonsland skicka in material för att synas i våra olika kanaler.

Träffpunkt Simonsland tar inte hela ansvaret för marknadsföringen, men kan hjälpa till med följande om ni skickar in ert material via denna sidan:

• Lägga till text och bild om er aktivitet/event i kalendern på vår hemsida. boras.se/traffpunktsimonsland

• Lägga till text om er aktivitet/event i vårt tryckta programblad, i mån av plats.

• Posta ett inlägg om er aktivitet/event på Träffpunkt Simonslands sociala medier. Instagram och Facebook.

• Lägga till ert facebook-event (om ni skapar ett eget) i vår Facebook-kalender.

• Sätta upp er affisch i storlek A4 på vår anslagstavla, i mån av plats.

Innan ni skickar in ert material vill vi att ni korrekturläser texten, samt kontrollerar att aktivitet och lokal finns med i vårt bokningssystem. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Kontrollera även att det finns rimligt med utsatt tid för aktiviteten. Om aktiviteten kräver tid till förberedelser och återställning av lokal, bokas tid för detta separat.

OBS! TVn närmast receptionen visar alltid dagens bokningar som en lista. Den andra TVn i foajén används endast till allmän information om huset. Ej för publicering av enskilda aktiviteter. Fråga oss gärna om presskontakter och länkar till lokala Facebook-grupper.

Innan du fyller i formuläret. Titta gärna hur vi presenterar andra aktiviteter och event på vår hemsida Öppnas i nytt fönster..


Vad heter du som skickar in materialet?Exempelvis: "Hälsoföreläsning" eller "Matlagningskväll". Försök att välja ett så kort namn som möjligt.

Kort inledande text som beskriver aktiviteten. Vi rekommenderar 150 tecken inklusive mellanrum. Om du lägger till mer text, visas inte texten i vårt tryckta program. I kalendern på vår webbplats finns dock utrymme för mer text.

Övrig information om eventet. Hur man anmäler sig? Ska besökaren ta med sig något?

Ange dag och månad.

Mellan vilka tider sker aktiviteten?

Ange bokad lokal.

Är det en återkommande veckoaktivitet som inträffar vid samma datum/tid anger du mellan vilka datum aktiviteten sker: Exempelvis: Tisdagar 8/2 - 31/5. Kl. 11.00-13.00. Om aktiviteten sker vid flera oregelbundna tillfällen anger du datum/tid separat. Förklara så att vi förstår.

Vilka är ni som arrangerar? Exempelvis en förening. Vem är den offentliga avsändaren?

Är det någon entré- eller deltagaravgift? Om inget annat anges utgår vi ifrån att det är kostnadsfritt att deltaga.
3C. Anmälningar: * (obligatorisk)
3C. Anmälningar:

Här kan du ange länkar till er hemsida, e-post eller exempelvis facebook-event.

Alla aktiviteter och event presenteras med bilder i liggande format. Undvik att upprepa information i bilden, såsom datum och tid. Önskvärt format är: 890x510 px, 72 dpi. Genom att ladda upp bilden, ger ni ert samtycke samt garanterar att vi får lov att använda bilden i syfte att marknadsföra aktiviteten på internet och i andra medier.

Beskriv bilden för aktiviteten i ord.

I mån av plats, kan vi skriva ut och sätta upp en affisch på vår anslagstavla. Helst av allt vill vi ha filen som en pdf.
Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Skicka in material till kalendern

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender