Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Kontakter för seniorer

Seniorhälsokonsulenter

Vill du ha ett hembesök? Seniorhälsokonsulenterna i Borås Stad kan tipsa dig om vad kommunen, privata aktörer, föreningar och organisationer kan göra för dig som senior och vad du kan göra själv för att underlätta i din vardag. De kan också visa lättare välfärdsteknik i hemmet.

Kontakta Anna Ekelund eller Annika Rosenqvist, som är seniorhälsokonsulenter. Det kostar ingenting att få besök. Kontaktuppgifter finns längst ner på denna sidan.

Äldreombud

Om du har frågor, synpunkter, förslag eller klagomål som rör dig eller någon annan som är 65 år eller äldre kan du kontakta Borås Stads äldreombud.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Via telefonservicen Seniorguiden, telefon 033-35 30 59, informerar äldreombudet dig i din fråga, eller hänvisar dig vidare till den person eller den organisation som kan ge dig svar.

Uppgiften är att vara en länk mellan kommunen och dig som enskild medborgare i Borås inom äldrefrågor. Äldreombudet har en fristående ställning, har tystnadsplikt och får inte föra uppgifter vidare såvida du inte själv önskar det.

Fixartjänst

Fixartjänst erbjuder tjänster som är avsedda för att förebygga skador, olycksfall eller ohälsa åt dig som fyllt 67 år. Syftet är att minimera fallolyckor och öka tryggheten i boendet. Fixartjänst inomhus är gratis och det krävs ingen biståndsbedömning. Vi har också utomhustjänster.

Läs mer och se vad vi kan erbjuda.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fixartjänstens telefon: 033-35 34 24
telefontid 8.00 - 12.00
fixartjanst@boras.se

Omsorg och stöd

Omsorg och stöd/boras.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast ändrad: 2020-05-05 09.40

Ändrad av:

Dela sidan: Kontakter för seniorer

g q n C