Meny

Meny

Mötesplats Byttorp

Byttorps mötesplats är en öppen mötesplats för dig som är senior. Här kan du umgås med andra, fika och delta i aktiviteter. Mötesplatsen ligger på Kvibergsgatan 17 på Byttorp, i Borås.

På Byttorps mötesplats pågår olika aktiviteter alla veckodagar, måndag-fredag. Du som besöker Byttorps mötesplats får gärna komma med förslag på saker vi kan hitta på tillsammans. Vill du hjälpa till med någon aktivitet är du hjärtligt välkommen att göra det. Prata med någon i personalen.

Vi samarbetar bland annat med vårdföretaget Attendo som driver vård- och omsorgsboendet på Kvibergsgatan 17, hemtjänsten på Byttorp, dagverksamhet på Kviberg, vård- och omsorgboendet Hestra Ringväg 4, Svenska Kyrkan och övriga mötesplatser i Borås.

Byttorps mötesplats drivs av Borås Stad.

Våra lokaler

Byttorps mötesplats ligger i entréplanet i samma hus som vård- och omsorgsboendet Kvibergsgatan 17. Lokalerna är rymliga, öppna och ljusa. Vi delar en trevlig uteplats med Kvibergsgatan17 med ett växthus där vi bland annat odlar pelargonier på sommaren. På altanen ser vi till att ha många aktiviteter när vädret tillåter. Vi har tillgång till en gymnastiksal där man kan träna. Vi har även ett rum som vi använder till spa-aktiviteter. Lokalerna är fullt tillgängliga för både rollatorer och rullstolar.

Fika och mat

Restaurang Byttorpsklint ligger i samma hus på entréplanet som Byttorps mötesplats. Där kan du äta lunch och köpa en kopp kaffe med dopp om du så vill. Vi serverar ofta fika till självkostnadspris i samband med våra aktiviteter.

Restaurang Byttorpklint är förnärvarande stängd.

Aktiviteter på mötesplatserPDF

AugPDF

SeptPDF


DL

Sociala medier

Följ oss gärna på Facebook

p

Kontakt

Senast ändrad: 2019-08-27 16.42

Ändrad av:

Dela sidan: Mötesplats Byttorp

g q n C

p

Kontakt