Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Mötesplats Centrum

Mötesplats Centrum är en öppen mötesplats för dig som är senior. Här kan du umgås med andra, fika och delta i aktiviteter. Mötesplats Centrum ligger på Engelbrektsgatan 2 i Borås.

Till mötesplatsen är du välkommen alla dagar i veckan. På Mötesplats Centrum pågår olika aktiviteter måndag- fredag. Du som besöker Mötesplats Centrum får gärna komma med förslag på saker vi kan hitta på tillsammans. Vi har även möte i november varje år (Demokratimöte) där vi tillsammans bestämmer årets aktiviteter. Vill du hjälpa till med någon aktivitet är du hjärtligt välkommen att göra det. Prata med någon i personalen.

Vi samarbetar med bland annat Vuxenskolan, Lions Ullsaxen, Framtid Sjöbo, Borås stadsbibliotek, Svenska Kyrkan, Hörselfrämjandet och AB Bostäder.

Mötesplats Centrum/Trygghetsboendet Duvan drivs av Borås Stad och AB Bostäder.

Våra lokaler

Mötesplatsen ligger i entréplanet på Engelbrektsgatan 2. Lokalerna är öppna och ljusa. Vi delar en stor uteplats med hyresgästerna i trygghetsboendet. På altanen kan du fika när vädret tillåter. Vi har även en utomhus boulebana på övre gården. Lokalerna är fullt tillgängliga med både rollator och rullstol.

Fika och mat

Restaurang Duvan ligger i samma hus som Mötesplats Centrum. Där kan du äta lunch och köpa en kopp kaffe med dopp om du vill. I samband med aktiviteter finns det möjlighet att köpa fika till självkostnadspris.

Restaurang Duvans menylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Månadens aktiviteterDL

Sociala medier

Följ oss gärna på Facebook

Ikon: pratbubblor

Kontakt

Senast ändrad: 2020-03-30 15.32

Ändrad av:

Dela sidan: Mötesplats Centrum

g q n C