Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Mötesplats Fristad

Mötesplats Fristad är en öppen mötesplats för dig som är senior. Här kan du umgås med andra, fika och delta i aktiviteter. Mötesplats Fristad ligger på Gamla Kyrkvägen 6 i Fristad.

På Mötesplats Fristad pågår olika aktiviteter alla veckodagar, måndag-fredag. Du som besöker Mötesplats Fristad får gärna komma med förslag på saker vi kan hitta på tillsammans. Vill du hjälpa till med någon aktivitet är du hjärtligt välkommen att göra det. Prata med någon i personalen. Vi samarbetar med de lokala pensionärsföreningarna, Svenska Kyrkan, Missionskyrkan i Fristad och Röda Korset.

Mötesplats Fristad drivs av Borås Stad.

Våra lokaler

Mötesplats Fristad ligger i entréplanet i samma hus som vård- och omsorgsboendet Gamla Kyrkvägen 6. Lokalerna är öppna och ljusa. Vi har en stor uteplats i markplan. På uteplatsen har vi många aktiviteter när vädret tillåter. Lokalerna är fullt tillgängliga med både rollator och rullstol.

Fika och mat

Restaurang Skogslid ligger i samma hus som mötesplats Fristad. Där kan du äta lunch och köpa en kopp kaffe med dopp om du vill. Vi serverar ofta fika till självkostnadspris i samband med våra aktiviteter.

Restaurang Skogslids menylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Aktiviteter på mötesplatsen

Mötesplats Fristad är i Borgstena på måndagar och i Bredared på torsdagar jämna veckor.

Varje tisdag kl 10.30 Yoga i Borgstena se månadsblad

Programmet finns med i månadsbladet för Mötesplats Fristad. Bredareds program hittar du också i Bredareds föreningskalender.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Månadsbladet finns också att hämta på mötesplatsen.

DL

Sociala medier

Följ oss gärna på Facebook

Ikon: pratbubblor

Kontakt

Senast ändrad: 2020-03-30 15.30

Ändrad av:

Dela sidan: Mötesplats Fristad

g q n C