Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Mötesplats Guldkanten

Mötesplats Guldkanten bjuder inte in till aktiviteter inomhus för att minska risken för att sprida coronavirus. Men det finns möjlighet att delta i utomhusgympa och lyssna på musik på innergården. Kontakta aktivitetssamordnaren för närmare information. Telefonnummer finns längst ned på sidan.

Guldkanten är ett socialt arbetsintegrerande företag som drivs i form av en ideell förening. Den lilla lunchrestaurangen Guldkanten är öppen för alla och ligger på Kvarngatan 20. Det sociala företaget Guldkanten har även fått Borås Stads förtroende att utgöra en mötesplats med aktiviteter för såväl boende som övriga seniorer i området. Till denna mötesplats är också Föreningen Guldkantens medlemmar välkomna. Här kan du äta en prisvärd lunch umgås med andra, fika och delta i aktiviteter under alla veckodagar, måndag-fredag. Vill du hjälpa till eller har förslag på någon aktivitet är du hjärtligt välkommen att prata med någon i personalen.

Våra lokaler

Guldkanten ligger i entréplanet och lokalerna är öppna och ljusa. Det finns även möjlighet att sitta ute och äta när vädret tillåter. Lokalerna är fullt tillgängliga med både rollator och rullstol. Dessutom är lokalen utrustad med hörslinga.

Fika och mat

Restaurang Guldkanten serverar välsmakande lunch varje veckodag till förmånligt pris och har två rätter utöver veckans paj att välja på. Restaurangen kan också ta emot beställningar för avhämtning och efter förfrågan ordna mat för olika sällskap i lokalen. Restaurang Guldkantens meny.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Månadens aktiviteter


p

Kontakt

Senast ändrad: 2020-05-26 14.26

Ändrad av:

Dela sidan: Mötesplats Guldkanten

g q n C

p

Kontakt