Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Mötesplats Sandared

Sandareds mötesplats är en öppen mötesplats för dig som är senior. Här kan du umgås med andra, fika och delta i aktiviteter. Mötesplatsen ligger på Sanderökroken 2, i Sandared.

På Sandareds mötesplats pågår olika aktiviteter alla veckodagar, måndag-fredag. Under veckan erbjuds olika aktiviteter och vår träningshörna är öppen för dig. Du som besöker mötesplatsen får gärna komma med förslag på saker vi kan hitta på tillsammans. Vill du hjälpa till med någon aktivitet är du hjärtligt välkommen att göra det. Prata med någon i personalen.

Vi samarbetar bland annat med de lokala pensionärsföreningarna SPF och PRO, Svenska kyrkan, Röda korset, Sandareds intresseförening, Scouterna samt övriga mötesplatser i Borås.

Sandareds mötesplats drivs av Borås Stad.

Våra lokaler

Sandareds mötesplats ligger i bottenplanet i lokalen bredvid Restaurang Sanderöd och granne med vård- och omsorgsboendet Sanderökroken 1 och 2. Lokalerna är öppna och ljusa. Vi har en trevlig innergård med en fin pergola, delvis under tak som vi utnyttjar större delen av året. Innergården delar vi tillsammans med Sanderökroken 4, som är 26 fristående lägenheter som är riktade för seniorer. På innergården har vi olika aktiviteter när vädret så tillåter.

Våra lokaler är fullt tillgängliga för både rollatorer och rullstolar.

Fika och mat

Restaurang Sanderöd ligger i samma hus som mötesplatsen. Där kan du äta lunch eller bara köpa en kopp kaffe med dopp om du vill. Mötesplatsen serverar ofta fika till självkostnadspris i samband med våra aktiviteter.

Restaurang Sanderöds menylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

AktiviteterDL

Sociala medier

Följ oss gärna på Facebook

Ikon: pratbubblor

Kontakt

Senast ändrad: 2020-03-30 15.33

Ändrad av:

Dela sidan: Mötesplats Sandared

g q n C