Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Mötesplats Spinnrocken

Spinnrocken är en ”filial” till Guldkanten som är ett socialt arbetsintegrerande företag vilket drivs i form av en ideell förening. Den lilla lunchrestaurangen Spinnrocken är öppen för alla och ligger på Norrby Tvärgata 11-13. Det sociala företaget Spinnrocken/Guldkanten har även fått Borås Stads förtroende att utgöra en mötesplats med aktiviteter för såväl boende som övriga seniorer i området. Till denna mötesplats är också Föreningen Guldkantens medlemmar välkomna. Här kan du äta en prisvärd lunch umgås med andra, fika och delta i aktiviteter under angivna veckodagar, måndag-fredag. Vill du hjälpa till eller har förslag på någon aktivitet är du hjärtligt välkommen att prata med någon i personalen.

Våra lokaler

Spinnrocken ligger i entréplanet och lokalerna är öppna och ljusa. Lokalerna är fullt tillgängliga med både rollator och rullstol. Dessutom är lokalen utrustad med hörslinga.

Fika och mat

Restaurang Spinnrocken serverar välsmakande lunch varje veckodag till förmånligt pris och har två rätter utöver veckans paj att välja på. Restaurangen kan också ta emot beställningar för avhämtning och efter förfrågan ordna mat för olika sällskap i lokalen.

Månandens aktiviteter

Alla har möjlighet att ta del av aktivitetsprogrammet på Guldkanten, Kvarngatan 20. Programmet finns tillgängligt på Spinnrocken liksom på Guldkantens hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och i Seniorkalendern Borås Tidning.

Ikon: pratbubblor

Kontakt

Senast ändrad: 2020-05-26 14.21

Ändrad av:

Dela sidan: Mötesplats Spinnrocken

g q n C