Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Mötesplats Svärdfästet

Svärdfästet är en öppen mötesplats för dig som är senior. Här kan du umgås med andra, fika och delta i aktiviteter. Svärdfästet ligger på Söderkullagatan 64-66 på Trandared.

På Svärdfästet pågår olika aktiviteter alla veckodagar, måndag-fredag. Du som besöker Svärdfästet får gärna komma med förslag på saker vi kan hitta på tillsammans. Vill du hjälpa till med någon aktivitet är du hjärtligt välkommen att göra det. Prata med någon i personalen. Vi samarbetar med våra fantastiska frivilliga samt de lokala pensionärsföreningar och Svenska kyrkan.

Mötesplats Svärdfästet drivs av Borås Stad.

Våra lokaler

Svärdfästet ligger i samma hus som vård- och omsorgsboendet Söderkullagatan 64-66. Lokalerna är öppna och ljusa. Vi har en stor uteplats i trädgården och en stor altan. Där har vi många aktiviteter när vädret tillåter. Lokalerna är fullt tillgängliga med både rollator och rullstol.

Fika och mat

Restaurang Svärdfästet ligger i samma hus som mötesplats Svärdfästet. Där kan du äta lunch och köpa en kopp kaffe med dopp om du vill. Vi serverar fika till självkostnadspris i samband med våra aktiviteter.

Restaurang Svärdfästets menylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Aktivteter

FebDL

Sociala medier

Följ oss gärna på Facebook

Ikon: pratbubblor

Kontakt

Senast ändrad: 2020-05-26 10.58

Ändrad av:

Dela sidan: Mötesplats Svärdfästet

g q n C