Meny

Meny

Bassänger

I badet finns det fem olika bassänger och två bubbelpooler.        

Motionsbassäng

I vår 25-metersbassäng kan du ta ett rejält träningspass eller simma lugnt i din egen takt. Bassängen har åtta banor varav fyra är avsedda för motionärer så det finns alltid möjlighet till träning och motion. Senare under kvällen kan du även delta i vår vattengympa som hålls i motionsbassängen.

Poolarea: 400 kvadratmeter
Djup: 1,1 - 1,8 meter

På bana 1-2 bedrivs simskoleverksamhet vissa tider under dagen. Bana 3-4 är bokningsbara banor för skolor och bana 5-8 är öppna för motionssim.

Undervisningsbassäng

Används först och främst till simskoleverksamhet men några gånger under dagen är poolen ledig även för andra badgäster Schema för undervisningsbassängen Vår 2019 hittar du här.Word
Bassängen värms upp till 33-34 grader på torsdag och fredag, övriga dagar håller bassängen 30 grader.

Hoppbassäng

Vid hoppbassängen finner du enmeterstrampolinen och tremetersavsatsen. Så varför inte ta ett rejält eller akrobatiskt skutt ner i det djupa vattnet.

Vågbassäng

Bassängen är anpassad för alla åldrar. Medan de små barnen plaskar i vattenbrynet tampas de äldre med höga vågor på betydligt djupare vatten. Vill du hålla huvudet torrt ska du undvika att gå under vattenkanonerna som när som helst kan slås på och ge den som står under en blöt chock. Lite längre ut i bassängen kan du simma in i vår grotta. Och längst ut finns en av våra klätterväggar, en riktig utmaning på längden.

Bubbelpooler

Kom och koppla av i någon av våra bubbelpooler. Sjunk ner i det varma vattnet och njut av jetstrålar och bubblor. Bubbelpoolerna är igång hela dagen, men renas var 8:e minut. Det är då inte tillåtet att sitta i poolen.

Lagunen  

För de yngsta besökarna finns lagunen med två små rutschkanor för de minsta, en liten grotta, slingrande orm som sprutar vatten samt ett lekbord med sprutande vatten. Här är vattnet cirka 30 centimeter djupt och temperaturen håller 28 grader.

Senast ändrad: 2019-05-10 07.51

Ändrad av:

Dela sidan: Bassänger

g q n C