Meny

Meny

Ansökan

När du ska ansöka till Borås Kulturskola och Fristad Musikskola behöver du som är vårdnadshavare skapa ett konto via e-tjänsten nedan. Till våra filialer går det bra att ansöka via webben såväl som med blankett. Blanketten finner du på din skola och den skickas hem till dig som går i kulåret på respektive filialskola.

Barn som gått Kulåret

Första året efter Kulåret är terminsavgiften gratis på en kurs! Ange 4 alternativ för störst chans att få börja. På grund av stor efterfrågan på våra instrument/kurser är detta mycket viktigt. Du anmäler ditt barn genom att skapa ett konto på vår anmälningssida.

Om ansökan

Det går snabbt och är gratis att skapa ett konto. Efter ansökan kan du enkelt logga in och se dina aktuella sökningar. När du är antagen kan du logga in för att se dina lektionstider, lämna meddelande om särskilda önskemål, samt förnya dina kontaktuppgifter. Fyll i såväl e-post, telefonnr som post-adress, då våra lärare antar elever på olika sätt, via e-post eller brev. Våra lärare kommunicerar med elever och vårdnadshavare genom detta konto, varför det är viktigt att hålla kontaktuppgifterna aktuella.

 

l

Självservice

Ansök till Borås Kulturskola/Kulturskolefilial/Fristad MusikskolaAvgifter

Kurs/material

Avgift

Skolungdom per termin och kurs

300 :-

Instrumenthyra per termin och instrument

200 :-

Materialkostnad per termin för bild/serieteckning och textil/design

200 :-

Fördjupningsprogrammet

700 :-

Vuxenkör

400 :-

Vuxenundervisning per termin och kurs

800 :-

 

Kulturskolefilialer

Till våra filialer kan du anmäla dig på flera sätt. Du kan skapa ett konto på vår e-tjänst ovan, eller fylla i en blankett. Blanketten kan du skriva ut här, eller hämta på din skola.

Våra filialskolor är Hestra Midgårdskolan, Byttorpskolan, Särlaskolan, Sjöboskolan, Erikslundskolan, Fjärdingskolan, Bodaskolan och Ekarängskolan. Observera att du måste gå på en av dessa skolor för att gå på filial.

Mer information om våra filialer hittar du här.

Bild på tonåring med keps

Senast ändrad: 2018-04-03 11.32

Ändrad av:

Dela sidan: Ansökan

g q n C