Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

För dig med funktionsnedsättning

Här hittar du kurser och projekt som riktar sig till dig som har en funktionsnedsättning. Du kan även anmäla dig till kulturskolans övriga kurser.

Funkisgalan

Borås Funkisgala är för dig som är minst 15 år gammal, skriven i Borås och tillhör LSS. Du tycker om att sjunga, dansa och stå på scen! På Funkisgalan är kärleken till sång, musik och vänner viktigast, och lusten att ha kul står i centrum.

Funkisgalan är 24 september 2022, klockan 17.00 på Borås Kulturskola (Skaraborgsvägen 1B).
Biljettbokningen öppnar 22 augusti. Boka biljetter genom att maila eller ringa till Lotta på FUB: fub.boras@gmail.com, 0760-17 64 44. Ange ditt namn, hur många biljetter du vill och om någon i sällskapet använder rullstol, permobil eller rullator.

Diggarna

Diggarna är en musik-, teater- och dansgrupp för dig som tillhör LSS. Ibland har vi föreställningar och framträdanden, anpassat efter gruppens behov och möjligheter.

Vi har genom åren satt upp olika teaterföreställningar, spelat in en musikvideo, sjungit på Specialloppet och dansat på Funkisfestivalen och mycket annat.

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: För dig med funktionsnedsättning

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

 • Enhetschefer och kockar som tagit pris i White Guide Junior. 

  Borås Stad topp 3 i White Guide Junior

  Publicerad

  Av 10 nominerade kommuner hamnade Borås Stad på tredje plats i kategorin Årets hållbara skolmatskommun. Det stod klart igår den 20 september när White Guide Jun...
 • Ett barn som målar med en pensel

  Familjecentralen – en mötesplats för föräldrar

  Publicerad

  På familjecentralen får du som förälder möjlighet att träffa andra barn och föräldrar, här kan ni umgås, utbyta erfarenheter och knyta kontakter.
 • Ett bildcollage med de olika personerna som är intervjuade i "Drömmen om Norrby".

  Ny utställning om norrbybor visas på Norrby

  Publicerad

  Åtta modiga människor – åtta sanna berättelser. Och åtta drömmar om Norrby. Det är vad utställningen Drömmen om Norrby handlar om. Utställningen är en del av de...
Ikon: Kalender

Kalender