Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Särskilda rekommendationer i Västra Götaland

Blås i Borås

Här hittar du information om den föräldraförening som vänder sig till Borås Kulturskolas blåsorkestrar. För frågor om informationen, vänligen vänd dig till styrelsen.

Till dig som har barn/ungdomar i Borås Kulturskolas Blåsorkestrar:

Att spela ett instrument är för många en viktig glädjekälla och allra mest glädje ger att spela tillsammans med andra i en orkester och att få visa upp sig inför publik. Det krävs också mycket arbete och tålamod hos våra ungdomar med träningspass hemma och i orkestern.

Blås i Borås är en föräldraförening som har till syfte att på olika sätt stödja ungdomarna i deras orkesterverksamhet. Föreningens uppgift är också att hjälpa, uppmuntra och stimulera våra ungdomar i deras musikaliska utveckling och att vara en kanal mellan föräldrar och kulturskola.

För att kunna hjälpa våra barn och ungdomar så behövs pengar. Pengarna kommer från försäljning vid konserter och den årliga medlemsavgiften. Genom att vara betalande medlem i föreningen ger du ditt barn möjlighet att delta i aktiviteter till reducerat pris. Det går även alldeles utmärkt för far/mor-föräldrar att vara medlemmar i föreningen om man vill stötta ekonomiskt. Föräldraföreningen ger ekonomiskt stöd till orkesterresor, fixar fika vid spelningar med mera.

Information om betalning
Avgiften är 200 kr per familj. BG 5637-6692 eller Swish 123 131 36 00. Betala senast 31 december. Glöm inte att fylla i barnets namn och namnet på orkestern på inbetalningskortet.

Styrelse

Titel

Namn

Telefon

Ordförande

Martina Svahn

0733-657005

Ledamot

Elisabeth Österberg

073-5713071

Kassör

Bengt Nordh

0703-561-672

Sekreterare

Fredrik Svensson

0767-729331

Revisor

Ove Jäverfelt


Revisorsuppleant

Thomas FlorentinIkon: pratbubblor

Kontakt

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Blås i Borås

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol