Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Stråk i Borås

Stråk i Borås är stråkarnas föräldraförening. Föreningens mål är att hjälpa till att skapa kontakt mellan elever, föräldrar och Borås kulturskolas stråklärare och att stödja Borås kulturskolas stråkundervisning, samt på olika sätt få in pengar till stråkrelaterade aktiviteter utöver den vanliga kulturskoleundervisningen, såsom läger, konsertresor, turnéer och kurser.

Medlemmarna hjälper kulturskolans stråklärare med genomförandet av vissa aktiviteter och samlar in pengar på fikaförsäljningar och liknande. På så sätt ska alla kulturskolans stråkelever ha möjlighet att delta i dessa aktiviteter oavsett kulturella och ekonomiska hinder. Dessutom är samtliga kulturskolans elever medlemmar i elevkårens förening och får på detta viset stöd från RUM, riksförbundet unga musikanter. Genom föreningen Stråk i Borås får vi ytterligare bidrag från RUM, då Stråk i Borås är en RUM-förening precis som Kulturskolans elevkår.

Information om betalning
Medlemsavgiften är 200 kr per år och familj. För medlemskap, mailar du Stråk i Borås. Vi behöver veta ert barns namn, samt vilken orkester ditt barn spelar i.


Styrelse

Titel

Namn

Ordförande

Vesna Fransson


Kassör


Per-Anders Månsson


Sekreterare


Anna-Lena Standar

Ledamot


Viktoria Widell


Ikon: pratbubblor

Kontakt

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Stråk i Borås

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol