Borås Stads logotyp
Borås Yrkeshögskolas logotyp, till yrkeshögskolans förstasida
Borås Yrkeshögskolas logotyp, till yrkeshögskolans förstasida

Meny

Meny

Borås Yrkeshögskolas logotyp, till yrkeshögskolans förstasida
Borås Stads logotyp, till startsidan

Möt våra Alumni

Utbildningen Digital business developer började höstterminen 2016 och våren 2018 lämnade den första studerande-kullen skolan. 2020 tog den tredje årskullen examen.

Under utbildningen har de studerande varvat teori med praktiska moment i skolan och LIA (lärande i arbete) ute i arbetslivet för att få en bra teoretisk grund kompletterat med praktiska kunskaper för att snabbt komma i gång i arbetslivet.
Viktiga kunskaper är influencer-marketing, kanalutveckling och utveckling av kommunikation i sociala medier.

Yrkesroller

De studerandes kompetens täcker ett brett fält av yrkesroller. De är utbildade till specialister inom digitala affärsutveckling, CRM-koordinering, E-merchandiser, digital project coordinator eller marknadskoordinering.

Andra börjar sin karriär som junior SEO-specialist, sociala media-ansvarig, marketing automation, marknads- och content coordinator eller online marketing coordinator. 

Möt de studerande

Möt Elin Magnusson - tidigare studerande vid Digital business developer - på Youtube. https://www.youtube.com/watch?v=JoWtoCwT7vklänk till annan webbplats


I filmen här ovan: Johnny Eriksson, HR-chef på Ellos Group.

Kunnig ledningsgrupp

En engagerad ledningsgrupp har följt de studerande genom hela utbildningen. Genom deras systematiska kvalitetsarbete kan de studerande känna sig trygga med att deras examen uppfyller marknadens högt ställda krav på kunskaper, kompetens och färdigheter.

Ledningsgruppen leds av ordförande Johnny Eriksson från Ellos Group och består av representanter för välkända företag som Gina Tricot, NetOnNet, Pulsen Retail, Brainforest och Speed Group. Vidare finns skolrepresentanter med från Högskolan i Borås och Gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden för att säkerställa den pedagogiska nivån.

För att skapa kvalitativ undervisning har utbildningen en stab av fasta lärare och inhyrda konsulter från arbetslivet som med sin verksamhetskunskap ger varje kurs det djup som krävs. Här har High end media group, Brainforest och UGL-utbildarna samt konsluter gjort stora insatser. 
Dessutom har näringslivet visat sitt stöd genom att ställa upp som gästföreläsare.

Ikon: pratbubblor

Kontakt

Senast ändrad: 2020-06-05 14.06

Uppdaterad av:

Dela sidan: Möt våra Alumni

g q n C
Meny, ikon

Möt våra Alumni