Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

En bra start på framtiden - bli ledare hos oss!

Om du funderar på att arbeta mellan studenten och universitet är det bra att göra den tiden så utvecklande som möjligt. Skaffa dig erfarenheter och referenser som du kommer ha nytta av oavsett vad du arbetar med i framtiden och var i världen du hamnar.

Vi söker ….

…. medarbetare som kommer att arbeta som obehöriga lärare eller obehöriga fritidspedagoger i våra verksamheter under en termin, kanske två. Det kan till exempel handla om att vara lärare eller assisterande lärare på låg-, mellan- eller högstadiet och/eller att arbeta på fritidshem. Under tiden hos oss utvecklar du din förmåga att leda, lära och samarbeta. Du får attraktiv kompetens samtidigt som du gör något meningsfullt.

Introduktionsutbildning i början av augusti

För att du ska få en bra start inleder vi med en introduktionsutbildning under datumen 3-12 augusti.

Du lär dig bland annat om klassrumsledarskap och lektionsupplägg, och får en grund i hur vi arbetar utifrån läroplanen. Introduktionsutbildningen är obligatorisk och du får betalt som för feriearbete (77 kronor per timma inklusive semesterersättning om du fyllt 18 år).

Anställning och lön

Du anställs för höstterminen 2020, med möjlighet till förlängning vårterminen 2021. Höstterminen startar den 13 augusti och från det datumet får du månadslön.

  • Om du anställs som obehörig lärare är lönen 21 300 kronor.
  • Om du anställs som obehörig lärare i fritidshem eller obehörig förskollärare är lönen 19 800 kronor om du fyllt 19 år och 18 500 kronor om du fyllt 18 år (lönen justeras när du fyller 19 år).

Hur du söker jobb hos oss

Rekryteringen är nu genomförd.

Senast ändrad: 2020-06-30 17.23

Ändrad av:

Dela sidan: En bra start på framtiden - bli ledare hos oss!

g q n C