Meny

Meny

Grundsärskolan Erikslund

Trygghet, kreativitet och inspiration
Med närhet till härlig natur på Rya åsar delar Grundsärskolan 1-9 lokaler med grundskolan på Erikslundskolan. Undervisningen sker med undantag för övningsämnen i hemklassrum, där en klasslärare leder arbetet.

Grundsärskolan Erikslund

Med närhet till härlig natur på Rya åsar delar Grundsärskolan 1-9 lokaler med grundskolan på Erikslundskolan. Undervisningen sker med undantag för övningsämnen i hemklassrum, där en klasslärare leder arbetet. Personaltätheten är hög och förutom läraren följer flera elevassistenter eleverna under hela skoldagen. Traditionellt har grundsärskolan på Erikslund tagit emot elever som läser ämnen. Idag är vi stolta över att även ta emot elever som läser ämnesområden, elever med rörelsehinder.

Grundsärskolan är ganska lik den vanliga grundskolan, men undervisningen är mer grundläggande och konkret. Eleverna behöver av olika anledningar gott om tid för sitt lärande, undervisningen sker i små grupper och anpassas efter individuella förutsättningar. Arbetssätten är konkreta, strukturerade och strävar efter att involvera så många sinnen som möjligt.

Vid fel på sidan kontakta:

Publicerad: 2016-12-15 13.38
Senast ändrad: 2018-02-22 11.12

Dela sidan: Grundsärskolan Erikslund

g q n C

Engagerad personal
Personaltätheten är hög med lärare och en eller två elevassistenter eleverna under skoldagen.

Grundsärskola
Är lik den vanliga grundskolan, undervisningen är mer grundläggande och konkret.
Om grundsärskolan

u

Besök oss

Besöksadress:
Skolvägen 1

p

Kontakt