Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Borås Stads logotyp, till startsidan

Fritidshem och KTS

Fritidshem

Fritidshem för eleverna på Erikslundskolans grundsärskola bedrivs i klassrummen efter skoldagen. Samma personal som under skoldagen följer eleverna arbetar även på fritids. Ambitionen är att ge eleverna en trygg miljö full med meningsfulla upplevelser och lärande. Pyssel, skogsutflyker och aktiviteter i sjuhäradshallen är frekventa inslag.

Ansök om fritidshem

Ditt barn får vara på fritids under din arbetstid eller studietid. Du behöver ansöka om fritidsplats. Du kan också kontakta handläggare för fritidshem som är Marie Iwarsson, telefon 033-35 87 53.

Uppsägning

Om ditt barn inte längre har behov av fritids gäller 30 dagars uppsägningstid. Det gör du först och främst i E-tjänsten under självservice till höger nedan -->

Vid frågor kontakta placeringssamordnare Marie Iwarsson, telefon 033-35 87 53.

Schemaändringar

Om du vill ändra ditt barns tider gör du det via E-tjänsten som du hittar under Självservice -->

Minst 2 veckor i förväg behöver vi långsiktiga schemaändringar. Om du behöver ändra tiden en enstaka dag, prata med fritidspersonalen. 

KTS

Elever som fyllt tretton år omfattas inte längre av rätten till fritids. För de elever som har ett behov av tillsyn efter skoltid bedriver grundsärskolan på Erikslundskolan korttidstillsyn. Denna verksamhet bedrivs på uppdrag av sociala omsorgsförvaltningen och kräver ett LSS-beslut.

Mer information om korttidstillsyn och ansökan hittar du på sociala omsorgsförvaltningens sidoröppnas i nytt fönster.

Fritidshem och KTS

Titel

Telefon

1-3

0734-327140

4-6

0768-885242

7-9 (KTS)

0766-306389


Senast ändrad: 2019-04-05 11.23

Uppdaterad av:

Dela sidan: Fritidshem och KTS

g q n C