Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Borås Stads logotyp, till startsidan

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Frånvaro

Sjukanmälan

Sjukanmälan för elever på Sparsörskolan görs i Dexter av vårdnadshavare. Saknar du konto kan du ansöka om detta på Dexters inloggningssidalänk till annan webbplats, lösenord kommer därefter att skickas hem med post.

Om du inte kan sjukanmäla ditt barn via Dexter får vårdnadshavare ringa skolan och innan skolan börjar ringer man till fritids. Tänk på att sjukanmälan även ska ske till fritids under skolans lov.

Sjukanmälan kan göras på dessa telefonnummer:

Sjukanmälan ska ske varje dag eleven är frånvarande. Om du vet att ditt barn kommer att vara frånvarande flera dagar framöver kan du sjukanmäla för mer än en dag.

Om en elev inte är närvarande vid lärarens upprop klockan 8.20 på morgonen och eleven ej är anmäld som frånvarande ska kontakt alltid tas med hemmet, ni kontaktas senast vid dagens första rast.

Alla elever från förskoleklass - årskurs 1 som har morgonfritids ska alltid lämnas av en vuxen till fritidsavdelningen. Elever i årskurs 2 till 5 får efter gemensam överenskommelse gå själva. Tänk på att de elever från Fsk - år 1 även ska hämtas av en vuxen på fritids på eftermiddagarna.

Senast ändrad: 2017-12-01 16.50

Uppdaterad av:

Dela sidan: Frånvaro

g q n C

p

Kontakt