Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Föräldraförening

Vi värnar om våra barns skolmiljö och dagliga trivsel. Vi blir informerade om vad som händer och är på gång i skolan av rektor och lärare. Vi lär också känna andra föräldrar på skolan.

HUR DÅ? Genom att bevaka och påminna politikerna om deras ansvar och löften. Samarbeta, ställa krav och stötta rektor och skolans personal för att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra barn.

VARFÖR DÅ? Vi som föräldrar måste hjälpa till med att föra våra barns talan.

VAD KAN JAG GÖRA?: Bli medlem i föreningen genom att betala in medlemsavgiften. Alla som vill får komma på våra möten cirka 4 gånger per läsår. Varje insats som görs, stor eller liten, stödjer våra barn och deras framtid.

VÅRA BARNS SKOLMILJÖ: Omfattar allt från trafikmiljö till miljön i klassrummen. Det kan gälla alltifrån övergångsställen till hur stora elevgrupperna är.

ENGAGEMANG: Vi uppskattar våra barns skolpersonal och de uppskattar även oss. Genom vår förening visar vi vårt stöd och intresse för vad som händer på vår gemensamma skola.

TRIVSEL: Ett antal åtgärder genomförs varje år för att säkerställa att våra barn trivs och känner sig stolta över sin skola. En trygg och stimulerande miljö gör det lättare att lära sig nya saker.

SAMARBETE: Vi samarbetar med elevråd, föräldrar, rektor och övrig skolpersonal för att kunna tillgodose våra barns behov och önskemål. Genom att lyssna på våra barn och alla som är involverade i deras närmiljö försöker vi ta tillvara på de idéer och önskemål som stärker och förbättrar trivseln i skolan.

Föräldraföreningens hemsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast ändrad: 2018-09-12 10.49

Ändrad av:

Dela sidan: Föräldraförening

g q n C