Meny

Meny

Senaste nytt

  • Måndag den 4:e mars är det studiedag för skolans personal (lärare, elevassistenter, förskollärare, resurser samt fritidspedagoger).

  • Under tiden för läsutmaningen som ägde rum under v. 40-45 2017 så ägnades extra mycket tid till olika läsutvecklande aktiviteter. Några klasser tränade läsflytet genom upprepad läsning vilket går ut på att samma text läses upprepade gånger. Andra aktiviteter som pågick var parläsning och läsbingo. Många elever läste också hemma för föräldrar, syskon eller husdjur. Vi på skolan är mycket stolta över alla elever som kämpat och tränat. En del klasser hade egna mål där de satte upp ett tal som motsvarade de antal ord de ville öka tillsammans i klassen. Några elever hade också personliga mål som de ville nå. Trandaredskolans personal är mycket glada och stolta över att alla klasser ökade rejält. Den procentuella ökningen för klasserna varierade mellan 10 – 30 %.
  • Trandaredskolan restaurang har fått en utmärkelse under ht 17 för att använda sig av KRAV-märkta produketer, där 25% av kosten är KRAV-märkt.

Senast ändrad: 2019-02-26 09.25

Uppdaterad av:

Dela sidan: Senaste nytt

g q n C

p

Kontakt