Meny

Meny

Senaste nytt

 • 22 augusti är det skolstart och alla elever samlas i respektive klass. Alla elever är hjärtligt välkomna till Trandaredskolan för ett nytt läsår.

  Tider för skoldagen:

  F-klasser: 8.20 - 12.20
  Åk 1-2: 8.20 - 12.30
  Åk 3-6: 8.20 - 13.00

  Det kommer bjudas på glass till alla barn!
 • Under tiden för läsutmaningen som ägde rum under v. 40-45 2017 så ägnades extra mycket tid till olika läsutvecklande aktiviteter. Några klasser tränade läsflytet genom upprepad läsning vilket går ut på att samma text läses upprepade gånger. Andra aktiviteter som pågick var parläsning och läsbingo. Många elever läste också hemma för föräldrar, syskon eller husdjur. Vi på skolan är mycket stolta över alla elever som kämpat och tränat. En del klasser hade egna mål där de satte upp ett tal som motsvarade de antal ord de ville öka tillsammans i klassen. Några elever hade också personliga mål som de ville nå. Trandaredskolans personal är mycket glada och stolta över att alla klasser ökade rejält. Den procentuella ökningen för klasserna varierade mellan 10 – 30 %.
 • Trandaredskolan restaurang har fått en utmärkelse nu under ht 17 för att använda sig av KRAV-märkta produketer, där 25% av kosten är KRAV-märkt.
 • Trandaredskolan är en av skolorna som ingår i ett samverkansprojektet i Borås Stad - "Tidiga insatser för ökad skolnärvaro". Detta samverkansprojekt är mellan skolan, IFO (socialtjänsten) och BUP (Barn- och ungdomspsykatrin), där dessa insatser tillsammans ska bidra till ökad skolnärvaro i årskurs 1-3. Projektet följs av forskare på Högskolan i Borås och beräknas hålla på till år 2018.

Senast ändrad: 2018-08-17 13.32

Uppdaterad av:

Dela sidan: Senaste nytt

g q n C

p

Kontakt