Meny

Meny

Mina Möjligheters Dag 6 november

Artikeln publicerades: 2018-10-23 12.43

"Lust att lära, möjlighet att lyckas" är Borås Stads vision. Vår övertygelse är att alla elever kan och vill lära. Det har också blivit temat för Borås Stads samarbete med Swedbank Sjuhärad och Sparbanksstiftelsen Sjuhärad som påbörjades 2010.

6 november får alla elever i åk 1 i Borås, Mark och Svenljunga en heldag med värdegrunden som tema.

Dagen består dels av föreläsningar på Åhaga, samt workshops på den egna skolan. Två föreläsare berättar om hur de ser på möjligheter. Genom åren har många duktiga och inspirerande förläsare förgyllt elevernas värdegrundsdag. I år har turen kommit till Aron Andersson och Bob Hansson som föreläser.

Aron Andersson

Redan vid 25 års ålder har Aron Andersson fått cancer fyra gånger, varit med på Paraolympics i tre olika sporter, vunnit 10 JVM guld i friidrott och blivit den förste någonsin att bestiga Kebenekaise i rullstol. Aron komer bland annat att prata om vikten av rätt attityd och att aldrig sluta kämpa mot sina mål, att känna glädjen under resan mot målet, att bara du sätter dina egna begränsningar och att nå dina mål genom att arbeta tillsammans.

Bob Hansson

Bob Hansson har föreläst, uppträtt och haft kurser i självutveckling i mer än 10 år. Han ordnar också workshops i skrivande, kreativitet och personlighetsutveckling. Via sin energi, visdom och rikliga komik är han en sällsynt klok och förändrande injektion i den svenska lagomheten. En föreläsning med Bob kommer man ihåg....länge.

Senast ändrad: 2018-10-23 12.43

Uppdaterad av:

Dela sidan: [2018-10-23] Mina Möjligheters Dag 6 november

g q n C

p

Kontakt