Meny

Meny

Logistik och e-handel

Logistik och e-handel - en spetsutbildning, är i grunden ett tekniskt program som utvecklar individen på flera plan. Kombinationen av grundkurser i teknik och ekonomi tillsammans med matematik ger en bra grund för att utveckla kunskaper inom logistik och digital handel. Programmet är en av landets spetsutbildningar och startar höstterminen 2018. Dina kunskaper fördjupas i logistik, och digital handel under år 3 med hjälp av specialiseringskurser och högskolekurs.
Logistik och E-handel - en spetsutbildning är en utbildning för dig som ställer höga krav på gymnasietiden och som är beredd att satsa det där lilla extra.

I samarbete med högskolan…
Under hela din studietid fördjupar du dina kunskaper i teknik, ekonomi, logistik och e-handel. Flera gånger under din utbildnig kommer du att möta lärare från Högskolan i Borås som hjälper dig att utveckla ett vetenskapligt synsätt. Du läser redan under din tid på gymnasiet en eller flera kurser på högskolenivå. Just nu planeras kursen Logistikens verktyg och metoder 7,5 högskolepoäng.

… näringslivet…
Vår stad har starka traditioner och stort intresse av logistik och e-handel. Många företag inom vår region har byggt upp en kompetens inom logistik och en välutvecklad infrastruktur som ger en fördel gentemot andra, och är grunden för en framgångsrik digital handel. Du kommer under din studietid samarbeta och göra besök på flera av dessa företag.

… och övriga världen
Logistik och e-handel är världsomspännande. Mycket av det som händer inom området händer i Asien och Kina. På programmet samarbetar vi med Shanghai Administration School, och universitet i Shanghai och Peking. Som elev får du bättre förståelse för internationella kulturer genom att ta emot elevbesök, besöka vår samarbetsskola och läsa kurser i kinesiska. Under ditt sista år fördjuper du dina kunskaper inom logistik och e-handel i ett internationellt perspektiv genom en studieresa till Kina. Då besöker vi svenska och kinesiska företag samt skola och universitet.

Industriell ekonomi
Utbildningens karaktärsområden, logistik och e-handel, har sin grund i både teknik och ekonomi. Utbildningen fokuserar på att knyta samman tekniska och ekonomiska kunskaper för att få en bred kunskapsbas. Programmet ger dig behörighet och kunskaper för vidare studier till t.ex. civilingengör eller civilekonom. Dessutom kan du givetvis söka till flertalet specialistutbildningar inom logistik och digital handel.

d

Kursöversikter

Filer tillgängliga för nedladdning
Ikon som illustrerar filtyp Filnamn Filstorlek Datum fil laddades upp
Logistik och e-handel Kursöversikt HT2017.pdföppnas i nytt fönster 40.6 kB 2018-12-11 16.05
Logistik och e-handel Kursöversikt HT2018.pdföppnas i nytt fönster 40.3 kB 2018-12-05 09.14

Senast ändrad: 2018-11-27 17.47

Uppdaterad av:

Dela sidan: Logistik och e-handel

g q n C

p

Kontakt