Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Mina Möjligheters Dag

Under Mina Möjligheters Dag får du och alla andra gymnasieelever i årskurs 1 i Borås, Mark och på Naturbruksgymnasierna i Svenljunga och Strömma ta del av inspirerande föreläsningar om värdegrund kopplat till Borås Stad vision Lust att lära, möjlighet att lyckas. Dagen är uppdelad i två pass, halva dagen är du på Åhaga och lyssnar på föreläsningar och halva dagen arbetar du med värdegrund på din skola.

Vi tror att alla elever kan och vill lära och detta har föreläsare såsom Leo Razzak, Annelie Pompe, Christina Richardsson med flera knutit an till.

Mina Möjligheters Dag är ett samarbete mellan Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen i Borås Stad, Sparbanken Sjuhärad och Sparbanksstiftelsen Sjuhärad.

Stipendium för elever i årskurs 2
Du som går i årskurs 2 och deltog under Mina Möjligheters Dag kan söka ett stipendium på 5 000 kronor. Hur har Mina Möjligheters Dag inspirerat dig till en lyckad gymnasietid? Vad tänkte du och vad har du burit med dig?

Stipendium för medarbetare
Du som kollega eller chef kan nominera en medarbetare som främjat arbetet med värdegrund. Arbetet ska vara vida känt och dokumenterat. Är just din kollega värd ett sådant stipendium?

Senast ändrad: 2020-09-28 11.08

Ändrad av:

Dela sidan: Mina Möjligheters Dag

g q n C