Meny

Meny

Bibliotek

Välkommen till böckernas värld. Här finns böcker och datorer med internetuppkoppling. Vårt bibliotek är till för vuxenutbildningens elever och personal. Här kan Du låna böcker på svenska och engelska, läsa dagstidningar och tidskrifter. Du kan också få hjälp med att söka information till dina studieuppgifter.

Biblioteken är till för vuxenutbildningens elever och personal. Här kan du låna böcker, läsa tidningar och tidskrifter och få hjälp med att söka information till dina studieuppgifter och för egen förkovring

I biblioteket kan du studera i lugn och ro eller använda sökdatorer och lexikon på olika språk. Vuxenutbildningens bibliotek hittar du på Fabriksgatan 12.

Hittar du inte boken du söker kan vi hjälpa dig att fjärrlåna den från ett annat bibliotek. På våra bibliotek har du även möjlighet att låna dator. 

Bibliotekens lånekort

Du kan få ett lånekort som kan användas i alla kommunens, inte bara hos oss på Fabriksgatan.

Biblioteket och studiehallarna

Du kan också använda bibliotekens studiehallar. Här finns lärare och bibliotekarie om du behöver handledning eller har frågor kring dina studieuppgifter.
Schema för lärarnas handledningstider finns i Ping Pong.

När du skriver ut eller kopierar

Du måste ha ett konto till BS/Google. Du loggar in med ditt användarnamn och lösenord. Om du behöver ett nytt lösenord kan du få hjälp i receptionen.
Vid kopiatorn står det exakt hur du ska göra för att skriva ut eller kopiera.

Som studerande på Vuxenutbildningen har du möjlighet att göra 20 kopior per månad utan kostnad. Behöver du fler kan köpa dem genom biblioteket.

Bokcafé och språkcafé på Fabriksgatan

Under terminen erbjuder vi både bokcafé och språkcafé. Information om datum hittar du på bibliotekets Ping Pongsida. Välkommen!

Sök i biblioteket

d

Information

Kurslitteratur


Studiehäftet


p

Kontakt

Senast ändrad: 2019-05-13 16.04

Ändrad av:

Dela sidan: Bibliotek

g q n C

p

Kontakt