Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Boråsregionens vuxenutbildning

BRvux betyder Boråsregionens vuxenutbildning och det är ett samarbete med de 8 kommuner som finns i Sjuhärad. Samarbetet för att kunna erbjuda yrkesutbildningar till invånare i hela Boråsregionen så att man inte var hänvisad till det som erbjöds i den egna hemkommunen.

Utbildning ger jobb

Med en yrkesgymnasial utbildning har du stora möjligheter att få ett jobb. 75 % av våra elever har jobb inom sex månader efter examen.

Vi har bara utbildningar som arbetslivet vill ha, och vi tar fram dem tillsammans. Därför får du den kunskap som eftersöks på arbetsmarknaden.

Vi har 80 olika utbildningar under ett år, och vi har fem starter (januari, april, juni, september och november). Du behöver därför inte vänta länge på nästa start.

Sök våra utbildningar

På vår hemsida brvux.se kan du läsa mer om våra utbildningar.
Adressen är brvux.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

BRvux är hela Sjuhärad

Boråsregionens vuxenutbildning, Brvux, är ett samarbete mellan alla kommuner i Boråsregionen (=Sjuhärad). Det gör att du har tillgång till våra utbildningar oavsett vilken kommun du bor i. De flesta, men inte alla, utbildningar ges i Borås.

Tillsammans driver kommunerna här flera projekt för att stärka hjälpa företag och offentlig sektor att hitta rätt kompetens och för att du som studerar ska få rätt kunskaper och kontakter. Samarbetet omfattar både gymnasiala och yrkeshögskole-utbildningar.

Film om Brvux yrkesgymnasiala utbildningar

Boråsregionens vuxenutbildnings logotyp
Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Boråsregionens vuxenutbildning

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

 • Enhetschefer och kockar som tagit pris i White Guide Junior. 

  Borås Stad topp 3 i White Guide Junior

  Publicerad

  Av 10 nominerade kommuner hamnade Borås Stad på tredje plats i kategorin Årets hållbara skolmatskommun. Det stod klart igår den 20 september när White Guide Jun...
 • Ett barn som målar med en pensel

  Familjecentralen – en mötesplats för föräldrar

  Publicerad

  På familjecentralen får du som förälder möjlighet att träffa andra barn och föräldrar, här kan ni umgås, utbyta erfarenheter och knyta kontakter.
 • Ett bildcollage med de olika personerna som är intervjuade i "Drömmen om Norrby".

  Ny utställning om norrbybor visas på Norrby

  Publicerad

  Åtta modiga människor – åtta sanna berättelser. Och åtta drömmar om Norrby. Det är vad utställningen Drömmen om Norrby handlar om. Utställningen är en del av de...
Ikon: Kalender

Kalender