Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Boråsregionens vuxenutbildning

BRvux betyder Boråsregionens vuxenutbildning och det är ett samarbete med de 8 kommuner som finns i Sjuhärad. Samarbetet för att kunna erbjuda yrkesutbildningar till invånare i hela Boråsregionen så att man inte var hänvisad till det som erbjöds i den egna hemkommunen.

Utbildning ger jobb

Med en yrkesgymnasial utbildning har du stora möjligheter att få ett jobb. 75 % av våra elever har jobb inom sex månader efter examen.

Vi har bara utbildningar som arbetslivet vill ha, och vi tar fram dem tillsammans. Därför får du den kunskap som eftersöks på arbetsmarknaden.

Vi har 80 olika utbildningar under ett år, och vi har fem starter (januari, april, juni, september och november). Du behöver därför inte vänta länge på nästa start.

Sök våra utbildningar

På vår hemsida brvux.se kan du läsa mer om våra utbildningar.
Adressen är brvux.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

BRvux är hela Sjuhärad

Boråsregionens vuxenutbildning, Brvux, är ett samarbete mellan alla kommuner i Boråsregionen (=Sjuhärad). Det gör att du har tillgång till våra utbildningar oavsett vilken kommun du bor i. De flesta, men inte alla, utbildningar ges i Borås.

Tillsammans driver kommunerna här flera projekt för att stärka hjälpa företag och offentlig sektor att hitta rätt kompetens och för att du som studerar ska få rätt kunskaper och kontakter. Samarbetet omfattar både gymnasiala och yrkeshögskole-utbildningar.

Film om Brvux yrkesgymnasiala utbildningar

Boråsregionens vuxenutbildnings logotyp
Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Boråsregionens vuxenutbildning

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender