Borås Stads logotype

Borås Kulturskola

Foto: Sofia Axelsson, Borås Tidning

 Borås Kulturskola erbjuder 7 konstnärliga ämnen: Musik, Teater, Dans, Bild, Textil, Cirkus och Ord. Inom dessa ryms ett 30-tal ämnen och ännu fler kurser. Välkommen att ta del av våra ämnen och kurser genom länkarna till vänster.

 

 

Välkommen tillbaka efter sommarlovet!

Undrar du om du blivit antagen till dina kurser eller när terminen börjar igen? Nya som gamla elever blir kontaktade i slutet av augusti. Vi hoppas att ni får en fin hösttermin hos oss!

Om du blir antagen men inte vill ha din plats är det viktigt att du meddelar detta så snart du vet säkert. Detta för att ingen faktura ska gå ut och för att någon annan ska få glädje av platsen så tidigt som möjligt.

 

Ansök härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster !

Vi hoppas att du vill börja hos oss! Än är det inte för sent för att söka till Kulturskolan och det finns fortfarande platser kvar i våra kurser. För mer information om dessa, kontakta Birgitta Yman


 

 

 

Borås Kulturskola i sociala medier

Året på Borås Kulturskola fylls till stor del av undervisning, men sen måste man få visa upp allt nytt man lärt sig och varit med om. Följ oss på Instagram @boras_kulturskola #boraskulturskola och på Facebook för att hänga med i vad som händer på skolan!

Senast uppdaterad: 2016-08-08 10.16

Kontakt

Borås Kulturskola
Tfn: 033-35 76 48
Kulturskolan@boras.se

Besöksadress
Södra Kyrkogatan 36

Postadress
Borås Kulturskola
Södra Kyrkogatan 36
503 34 Borås

Kontaktperson
Webbredaktör
Lisa Pegoraro

Mer information

Följ @boras_kulturskola på Instagram. Tagga gärna dina bilder med #boras_kulturskola

Tfn 033-35 70 00     e-post boras.stad@boras.se     Postadress Borås Stad 501 80 Borås

Om webbplatsen >>               RSS>>