Meny

Meny

Textil
Textil

Borås Yrkeshögskola

Förutbildning för Systemutvecklare.NET

Nu har du chansen att bli behörig för att läsa Systemutvecklare.NET. Uppfyller du de allmänna kraven på behörighet men saknar Programmering 1 kan du läsa den på distans.

Eftersom kursen ges på distans kan du välja när du börjar fram till 26 april. En ny kurs börjar varje måndag. Du ska också välja studietakt: 5 veckor på heltid eller 10 veckor på halvtid. Dessutom måste du ha ett studerandekonto i Alvis för att kunna söka och genomföra kursen. Det ordnar du här:
Länk till Studerandekonto i Alvis.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fyll i formuläret här nedan så kommer vi att ta personlig kontakt med dig. Om du inte fått ett mejl eller blivit uppringd inom en dag så ska du skicka ett mejl till yh@boras.se.

Förutbildning för Garment technical designer, GTD

Obehörig? Inte länge till.
Veckorna 22 till 26 kan du läsa vår förutbildning till GTD. Den gör att du som saknar våra särskilda behörighetskrav Textildesign 1 och Mönsterkonstruktion 1 får den behörighet som krävs.
Du får de kunskaper, färdigheter och kompetenser som krävs för att kunna tillgodogöra sig undervisningen i Garment technical designer.

Utbildningen ges på Textile fashion center.

Läs mer om utbildningen.PDF

Vill du bli en Serial Skiller med mänskliga superkrafter?

Möt Kenneth Qfvarnström som på vår öppna föreläsning blickar mot framtiden och den digitala transformationen där robotarna tar hand om rotjobben. Vad händer då med människan? Blir vi överflödiga zombies eller mästerliga hjältar?

Upptäck vilka mänskliga talanger alla måste börja trimma för att möta den nya konkurrensen, förstå världen, sikta mot månen och därefter bygga en raket som hela organisationen kan lyfta med.

Tid: 23 april kl 8.45 till 11.00
Plats: Textile Fashion Center i Borås

På Facebook kan du anmäla ditt intresse: Läs mer här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Utbildningar

Start hösten 2019

År + poäng

Skolort

Automationsingenjör

2 år/400

Borås

Digital AD/Copy

2 år/400

Borås

Systemutvecklare.NET

2 år/400

Borås

Medicinsk sekreterare

2 år/400

Borås

Digital business developer

2 år/400

Borås

Garment technical designer

2 år/400

Borås

Stödpedagog (halvtid)

2 år/200

Borås

E-commerce product manager

2 år/400

Telebild från Uddevalla

Bygglovshandläggare

1,5 år/300

Telebild från Lidköping


Därför läser du en YH-utbildning

Vi vill att du ska vara attraktiv på arbetsmarknaden. Därför kombinerar vi teoretiska studier med praktik i näringslivet. Tillsammans med vårt lokala näringsliv tar vi fram utbildningar som är eftertraktade i vår region.

Runt om i Sverige utbildar Yrkeshögskolorna över 200 yrkesroller. 9/10 har jobb inom 6 månader efter examen, 8/10 har jobb redan inom en månad efter examen.

Det har många redan insett. Därför har vi idag mer än 200 studerande i våra egna utbildningar. Dessutom erbjuder vi fyra utbildningar via telebild från våra partner i Uddevalla och Lidköping.

Vi har ett nära samarbete med näringslivet och skräddarsyr våra utbildningar efter branschernas behov. Eftersom vi befinner oss i textilstaden Borås erbjuder vi givetvis utbildningar inom textil och e-handel, men vi har också utbildningar inom vårdadministration.

Det lönar sig att investera sin tid i en yrkeshögskoleutbildning. 

Varför läsa i Borås?

Borås växer. Staden har idag 112 000 invånare men väntas redan 2035 ha 140 000 invånare tack vare en innovativ miljö där både företag och kommun vågar satsa på framtiden. Dessutom ligger staden mitt emellan storstaden Göteborg och pittoreska Ulricehamn med sina outdoor-aktiviteter. Landvetter ligger 25 minuter med buss från Borås centrum.

2018 bildade våra studerande och de på Nordiska textilakademinlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster en gemensam studentkår.

Borås yrkeshögskola har verksamheter på två platser: på centrala Bryggaregatan och i fantastiska Textile Fashion Center.

Följ oss på sociala medier

Vi har flera kanaler där du kan följa oss och/eller våra elever.

Elevernas egna sidor

på Youtube, Facebook och Instagram hittar du här.

Öppna gästföreläsning

Vi erbjuder ständigt många spännande föreläsningar. Självklart har våra studenter företräde till dem, men även andra är välkomna.

Du hittar de aktuella föreläsningarna på vår Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster-sida och där kan du även anmäla dig.

y

Nyheter

L

Borås yrkeshögskola på Instagram

Följ oss på @boras_yhlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

d

Kurslistor och kurslitteratur

Välkommen till Bryggaregatan


Välkommen till Textile Fashion Center


Likabehandlingsplan


p

Kontakt

Senast ändrad: 2019-04-11 15.52

Uppdaterad av:

Dela sidan: Borås Yrkeshögskola

g q n C

Företagare, se hit!

Nu har vi börjat planera inför höststarten 2020. Finns det någon kompetens som du saknar i vår region, som skulle passa för vår Yrkeshögskola? Tipsa oss.

p

Kontakt